Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

AC/DC с Аксел Роуз – караоке или перфектна комбинация

Понеделник, 25 Април 2016 / Под прожектора
1556
  • 168chasa.bg

 

 

Опитите на AC/DC с Аксел Роуз са като караоке. Това заяви вокалистът на The Who Роджър Долтри пред The London Free Press, съобщи Радио Тангра.

„Честно казано, стана ми доста гадно за Брайън. Няма как това да не му е разбило сърцето след всичко, което даде на тази група през всичките тези години. Намирам, че изявлението им пред медиите и към Брайън бе доста сухо и рязко. Съчувствам му - със сигурност го е наранило“, казва легендарният музикант.

 

 

Колкото и да е трудно за феновете, факт е, че Брайън Джонсън няма да пее повече, а мястото му заема Аксел. Бандата отложи американското си турне, след като лекарите предупредиха 68-годишния Брайън, че ако продължи участието си в концерти, ще оглушее заради децибелите на сцената. Джонсън е с групата от 1980 година.

„Говорих с него - има десетки неща, които иска да прави в живота си. Според мен Брайън ще липсва на AC/DC повече, отколкото групата ще му липсва на него. Той е страхотен човек, познавам го от повече от 40 години. Кой би искал да гледа караокето с Аксел Роуз? Хайде, много ви моля“, смее се Долтри.

 

 

Въпреки че идеята да заменят фронмена си, не се хареса на феновете, бандата избра да продължи турнето в САЩ и Европа с 54-годишния Аксел Роуз. Известният с високия си глас певец е и голям почитател на AC/DC.

Guns N' Roses неведнъж са правили кавъри на Riff Raff и на Whole Lotta Rosie.

Аксел Роуз и AC/DC са перфектна комбинация и „който има билет за тези концерти, има златен билет“, казва Алис Купър цитиран от Радио Тангра.
Със сигурност на Аксел няма да му е лесно, но и със сигурност концертите на AC/DC ще са сред големите музикални събития на годината.

 

 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Роджър Долтри, Брайън Джонсън, Аксел Роуз, AC/DC

StreetBoard

Празникът на Светлината

Събота, 21 Май 2016 / Истории от града
  Почитаме светите равноапостоли Свети Константин и Елена заедно с култа към слънцето и небесната светлина       На 21 май църквата почита паметта на Свети Константин и неговата майка Елена. Константин е римският император, който слага край на преследването на християн [...]

Григор Димитров стана шампион в Бризбейн

Неделя, 08 Януари 2017 / Българи от ново време
Григор Димитров спечели първата си титла от 2014 г., след като победи световния номер 5 Кей Нишикори във финала на турнира по тенис в Бризбейн.Първата българска ракета в тениса показа отлична игра срещу трети играч от топ 10 в рамките на турнира, като даде надежди на японеца за успех само [...]