Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

AN-THEOS в София

Сряда, 29 Юни 2016 / Под прожектора
776
  • an-theos.com

Румънската фолк метъл банда е добре известна у нас 

 

На 19 ноември 2016 г. в клуб Live & Loud ще се състои дългоочакваното хедлайнерско шоу на фолк метъл групата AN-THEOS, съобщиха организаторите ICREATIVE EVENTS.

Групата е популярна сред меломаните в България и вече има участие на два фестивала у нас. През 2015 г. румънците спечелиха "Битката на бандите" в рамките на фестивала "Kavarna Rock", както и правото да открият фестивала и да свири заедно с CANDLEMASS, UFO, HAMMERFALL и TWISTED SISTER. AN-THEOS идват в България за специален концерт по повод деветата годишнина на сайта  Metal Hangar 18.

Билетите за концерта са на цена 10 лв. до края на месец юли и се продават в системите на EVENTIM и eTicketsMall. От август цената им става 15лв.

 

 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

AN-THEOS, концерт, София

Street of Hope

Да мислим една крачка напред

Сряда, 29 Ноември 2017 / Родители
Или как да избегнем нарушенията в детското развитие   Помня първите си стъпки като новозавършил лекар. Започнах работа в АГ отделение на болница в средноголям град. Бях мечтала да бъда акушер-гинеколог и мечтата ми ставаше реалност. Винаги съм гледала на раждането като на най-голямото т [...]

Да останем спокойни e възможно...когато наблюдаваме

Петък, 22 Март 2019 / Родители
И когато си помагаме без награди и наказания   Често скачаме веднага, за да направим нещо за децата си "както трябва". Ангажираме се емоционално и ставаме активна страна в спора. Оправяме споровете между брата и сестрата на един дъх. Веднага спираме децата си да вземат играчка от д [...]