Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

AN-THEOS в София

Сряда, 29 Юни 2016 / Под прожектора
747
  • an-theos.com

Румънската фолк метъл банда е добре известна у нас 

 

На 19 ноември 2016 г. в клуб Live & Loud ще се състои дългоочакваното хедлайнерско шоу на фолк метъл групата AN-THEOS, съобщиха организаторите ICREATIVE EVENTS.

Групата е популярна сред меломаните в България и вече има участие на два фестивала у нас. През 2015 г. румънците спечелиха "Битката на бандите" в рамките на фестивала "Kavarna Rock", както и правото да открият фестивала и да свири заедно с CANDLEMASS, UFO, HAMMERFALL и TWISTED SISTER. AN-THEOS идват в България за специален концерт по повод деветата годишнина на сайта  Metal Hangar 18.

Билетите за концерта са на цена 10 лв. до края на месец юли и се продават в системите на EVENTIM и eTicketsMall. От август цената им става 15лв.

 

 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

AN-THEOS, концерт, София

StreetInside

Кризисните години и уроците на живота – трета част

Сряда, 11 Януари 2017 / На предела
Ако не се научим да слушаме вътрешния си глас, следват разочарования и неуспехи   Ако преследваме материалното и изгубим връзката си с духовното, може да стане и по-зле. Кои са изпитите в училището на живота и кое е важно във всеки от 7-годишните периоди, през които преминаваме по пътя [...]

Пет минути на ден към целта

Неделя, 22 Май 2016 / Към себе си
Един прост навик, който може да промени живота ви   В днешния свят е невероятно лесно да отклоним вниманието си от това, което наистина има значение за нас. Всеки ден сме бомбардирани от разсейващи неща от всички посоки. Да успееш да ги сведеш до минимум и да съсредоточиш вниманието си [...]