Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Holocaust за пръв път в България

Четвъртък, 27 Октомври 2016 / Под прожектора
798
  • Icreative Events

Легендарна шотландска хеви метъл група за първи път с концерт в София

 

Култовата шотландска хеви метъл банда Holocaust идва за първи път в България. Събитието ще се състои на 19 ноември 2016 г. в столичния клуб Live & Loud. Концертът им е посветен на деветата годишнина на сайта Metal Hangar 18. Другата група, която ще участва в събитието е румънската фолк метъл банда An Theos. И двете групи ще представят пълни хедлайнерски сетове. 

Holocaust са създадени през 1977 г. в Единбург. Няколко години по - късно, бандата издава дебютния си албум "The Nightcomers", който е считан от фенове и музикални критици за един от десетте най - добри NWOBHM албуми. Holocaust са боготворени от другите метъл групи. Те са любимци на Metallica. През 1987 г. James Hetfield и компания записват мини албум, в който правят 5 кавъра на групите, които най-много са повлияли на творчеството на Metallica. Една от песните е на Holocaust - "The Small Hours".  Друга банда заклети фенове на Holocaust са Gamma Ray. Те правят два кавъра на техни песни - "Heavy Metal Mania" и "Death or Glory". Six Feet Under също имат кавърверсия на Holocaust. 

An Theos са много популярни сред българските меломани с участието си на три фестивала в България през последните две години. 

Билетите за концерта на Holocaust и An Theos са вече на цена 25 лева и се продават в системите на Eventim и EticketsMall, съобщават организаторите.  

 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Holocaust, An Theos, концерт в София

StreetInside

А каква е вашата приказка?

Четвъртък, 04 Август 2016 / Към себе си
  Развиването на идентичностен капитал като разказване на приказка    В една дупка в земята живееше хобит... И би живял добре цял дълъг хобитски живот, ако... Но тогава щеше ли да има история, която да разкажем? Същото се отнася за всеки от Вас. Ако не излезете от уютната си [...]

Какво да правим, когато някой ни вземе сиренцето?

Събота, 09 Декември 2017 / Към себе си
Промяната рано или късно ще дойде в живота ни, въпросът е как реагираме    Всички преминават през промяната през целия си живот. Всъщност промяната е единствената константа. Въпреки това, някои хора са в състояние да управляват промяната по-добре от други. „Кой ми взе сиренце [...]