Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Pero Defformero с двама барабанисти в София

Вторник, 27 Септември 2016 / Под прожектора
678
  • ICreative Events

Концертът е на 1 октомври, билетите са ограничен брой 

 

Pero Defformero отново се завръщат в България. Бандата ще изнесе своя най-грандиозен до момента концерт в емблематичния Club Terminal 1 в центъра на София, обещават от ICreative Events. 

Това ще бъде петият хедлайнерски гиг на сърбите в столицата след напълно разпродадените им концерти през 2011-та, 2012-та, 2014-та и 2015 година. Бандата идва със специално шоу и двама барабанисти. Концертът в Terminal 1 ще бъде дебютът с групата на новия барабанист на Pero Defformero – Лука Желисавчич. Музикантът беше избран за нов член на групата след много тежък конкурс и над 80 кандидатури. Лука ще се включи в изпълнението на новите парчета на бандата. Слободан Станоевич – барабанистът от класическия състав на Pero Defformero – Бишке – Фриш – Ковачевич – Станоевич, също ще вземе участие в шоуто при изпълнението на по-старите песни на групата. Pero Defformero обещават на българските си фенове специално двучасово шоу, както и изпълнение на хитовете - “Gotičarka”, “Kauboj”, “Ferrari”, “Dosli Smo Do Kraja Puta”, “Gastarbajter”, “Metal Sviracu”, “Sedmica na Lotu”.

Вратите на клуба ще бъдат отворени в 21ч. Начало на концерта - 22ч.

Билетите са с цена 22 лева и може да ги намерите в Eventim,  Eticketsmall и на касите на Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа, Магазин Яко.

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Pero Defformero, музика, фолк метъл

StreetInside

Диплома на един клик разстояние

Сряда, 14 Юни 2017 / Кариера
Ако дистанционната форма на обучение се въведе по-широко, това ще помогне на много хора, които нямат физическа възможност да посещават висшите училища   Обучението и преподаването са дълбоко засегнати от предизвикателствата на дигиталната ера. Дистанционното образование предоставя на пр [...]

Дишането изхвърля 70% от токсините в тялото

Вторник, 30 Август 2016 / Към себе си
  Връзката между правилното дишане и здравето, щастието и баланса се обяснява с лекота както от медицината, така и от мистиката   Дишането може би е най-важната от всички функции в  тялото, защото в действителност всички останали функции зависят изцяло от него. Всички зн [...]