Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Българин облече херцогинята на Кеймбридж

Четвъртък, 07 Септември 2017 / Под прожектора
86
  • fashioninside.bg

Петър Петров работи в модната компания Eponine от шест години 

 

Очарователната херцогиня на Кеймбридж избра тоалет на български дизайнер работещ в модния гигант Eponine London за благотворително посещение в семеен център. Появата на Кейт Мидълтън с рокля от нова за гардероба й марка привлече вниманието на медиите, които сравниха визията й с тази на модната икона Джаки Кенеди. Роклята на Мидълтън е в ретро стил и е с цена 1200 британски лири.

 

 

Творецът Петър Петров израства в българският град Велики Преслав, завършва професионална гимназия по облекло и обществено хранене в Шумен. За Eponine London той работи от януари 2011 г. 

 

 

Дизайнерът разказва, че прекарал близо час в двореца с госпожа Мидълтън. Той получил над 160 поръчки, но му било забранено да коментира, разказва „168 часа“.

Любопитното е, че Кейт Мидълтън и Петър Петров са родени в една и съща година 1982 г.

 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Петър Петров, Кейт Мидълтън, рокля, Epinine

StreetView

Цената на една мечта

Събота, 10 Декември 2016 / Приключения
Как е да погледнеш от върха - зависи дали ще откриеш там това, за което си тръгнал да го изкачваш   Колко струва една мечта? С концерта на Avantasia беше лесно - няколко молитви слуховете да се окажат истина, билет за фестивала в Каварна и чакане... Тази от днес (13 юли 2016 г.) - конк [...]

Най-дългият стъклен мост

Събота, 20 Август 2016 / Места
В Китай откриха най-мащабното подобно съоръжение в света    Най-дългият и висок стъклен мост в света бе открит официално в Китай, съобщават чуждестранните агенции. Мостът е в националния парк Чжан-цзя-цзе, в провинция Хунан. Дълъг е 430 м, широчината му е 6 метра. Съставен е от 99 [...]