Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Българин облече херцогинята на Кеймбридж

Четвъртък, 07 Септември 2017 / Под прожектора
722
  • fashioninside.bg

Петър Петров работи в модната компания Eponine от шест години 

 

Очарователната херцогиня на Кеймбридж избра тоалет на български дизайнер работещ в модния гигант Eponine London за благотворително посещение в семеен център. Появата на Кейт Мидълтън с рокля от нова за гардероба й марка привлече вниманието на медиите, които сравниха визията й с тази на модната икона Джаки Кенеди. Роклята на Мидълтън е в ретро стил и е с цена 1200 британски лири.

 

 

Творецът Петър Петров израства в българският град Велики Преслав, завършва професионална гимназия по облекло и обществено хранене в Шумен. За Eponine London той работи от януари 2011 г. 

 

 

Дизайнерът разказва, че прекарал близо час в двореца с госпожа Мидълтън. Той получил над 160 поръчки, но му било забранено да коментира, разказва „168 часа“.

Любопитното е, че Кейт Мидълтън и Петър Петров са родени в една и съща година 1982 г.

 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Петър Петров, Кейт Мидълтън, рокля, Epinine

StreetInside

Правилният избор е този, който ни носи покой

Събота, 14 Декември 2019 / Към себе си
Умът ни често се опитва да ни саботира чрез поредица от отровни мисли   Малък квартален магазин. Докато пазарувах забелязах една позната, която не съм виждала от години. Излязохме заедно от магазина и за кратко вървяхме в една посока. - Видя ли собственичката? Момичето, което ни обслужв [...]

Прегърни промяната

Неделя, 23 Април 2017 / Към себе си
Не позволявай на миналото да открадне настоящето ти и бъдещето ти     Твърде често пътуваме през живота на автопилот. Носейки се по него, приемаме това, което е и което дойде. Така, всеки наш ден преминава както предишния. Всичко изглежда относително нормално и удобно. Освен посто [...]