Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Българин облече херцогинята на Кеймбридж

Четвъртък, 07 Септември 2017 / Под прожектора
497
  • fashioninside.bg

Петър Петров работи в модната компания Eponine от шест години 

 

Очарователната херцогиня на Кеймбридж избра тоалет на български дизайнер работещ в модния гигант Eponine London за благотворително посещение в семеен център. Появата на Кейт Мидълтън с рокля от нова за гардероба й марка привлече вниманието на медиите, които сравниха визията й с тази на модната икона Джаки Кенеди. Роклята на Мидълтън е в ретро стил и е с цена 1200 британски лири.

 

 

Творецът Петър Петров израства в българският град Велики Преслав, завършва професионална гимназия по облекло и обществено хранене в Шумен. За Eponine London той работи от януари 2011 г. 

 

 

Дизайнерът разказва, че прекарал близо час в двореца с госпожа Мидълтън. Той получил над 160 поръчки, но му било забранено да коментира, разказва „168 часа“.

Любопитното е, че Кейт Мидълтън и Петър Петров са родени в една и съща година 1982 г.

 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Петър Петров, Кейт Мидълтън, рокля, Epinine

StreetView

НАСА откри планети с условия за живот

Четвъртък, 23 Февуари 2017 / Места
Надеждите на учените са, че ще открият и други обитатели на Вселената   От Американската космическа агенция НАСА съобщиха, че са открили планетарна система с най-малко седем планети с размерите на Земята. На поне три от тях има условия за развитието на живот, а температурите са бл [...]

Бункери музеи

Неделя, 20 Ноември 2016 / Места
Противоядреното убежище на албанския диктатор Енвер Ходжа, бомбоубежището на Мусолини и скритите бункери в Швейцария     Стар противоядрен бункер, построен в центъра на Тирана е открит за посетители, за да напомня за режима на бившия албански диктатор Енвер Ходжа. Бункерът, с площ [...]