Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Дърмот Кенеди оглави британската класация за албуми

Неделя, 27 Ноември 2022 / Под прожектора
220

Роденият в Дъблин певец и текстописец Дърмот Кенеди оглави британската класация за албуми със "Sonder", съобщи на сайта си официалната компания, която следи продажбите и съставя чартовете.

За втори път в кариерата си той се изкачва до върха на подреждането след 2019 г., когато бе начело с "Without Fear". Тогава Кенеди стана първият ирландски изпълнител, оглавил класацията с дебютния си албум за повече от 20 години. "Sonder" излезе на 18 ноември. 

Втората позиция в чарта е за Тейлър Суифт и продукцията й "Midnights". Тя е на пазара от 21 октомври и превзе класациите.  

Брус Спрингстийн е трети с "Only The Strong Survive".

Коледният дух започва постепенно завладява и британския чарт. На четвърта позиция е нидерландският цигулар и диригент Андре Рийо и неговият оркестър "Йохан Щраус" с продукцията "Silver Bells",  включваща класики, посветени на Рождество Христово. Това е 13-ият албум на Рийо и неговия оркестър, стигнал до топ 10 на британската класация.

В челната петица място намират също рапърите Дрейк и 21 Савидж с "Her Loss".

Тейлър Суифт e начело на британската класация за сингли с "Anti-Hero" за пета последователна седмица. Парчето е пилотното от албума "Midnights".

Сам Смит и Ким Петрас се нареждат на втора позиция с "Unholy". В топ три е и Меган Трейнър с парчето "Made You Look".

Източник:БТА

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Дърмот Кенеди, музика, класация

Street of Hope

Време с децата: Мотивацията и домашните задължения

Петък, 27 Октомври 2017 / Родители
Как да помогнем на детето да се справи с домакинските си задачи и да завърши започнатото       Ползите за децата от домакинската работа са доказани. Но ако детето ви има проблеми с вниманието, да го накарате да изпълнява задълженията си редовно и навреме, може да бъде трудна [...]

Детската тревожност

Понеделник, 09 Януари 2017 / Родители
  Кога става въпрос за нормална реакция и кога - за разстройство в развитието?   Преживяването на тревога и страх са част от нормалното човешко съществуване. Тяхната поява е свързана с най – ранните етапи в човешкото развитие, като част от естествения еволюционен механизъм. [...]