Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Фламенко метъл в София през октомври

Четвъртък, 18 Август 2016 / Под прожектора
487
  • ICREATIVE EVENTS

Виртуозните китаристи Ben Woods и Thomas Zwijsen ще свирят у нас за трети път

 

Китаристите Ben Woods и Thomas Zwijsen ще изнесат акустичен концерт в София на 23.10.2016 г в Клуб Три Уши. Виртуозите представят своите варианти на песни на Iron Maiden, Black Sabbath, Judas Priest, UFO, Europe, Deep Purple, Metallica и много други, съобщиха организаторите Icreative Events. Концертът е четвъртото събитие, посветено на деветата годишнина на сайта Metal Hangar 18. 

Преди 2 години виртуозите създадоха проекта Master Guitar Tour, с който вече два пъти са гостували в България. Ben Woods е един от най-талантливите и търсени фламенко китаристи в Съединените щати днес. Той е известен със създаването на нов жанр: Flamenco Metal , чрез разработване на нови китарни техники за неговите групи FLAMETAL и HEAVY Mellow. Ben Woods има 14 албума.

В продажба са само 100 билета за събитието с цена от 20 лева. Можете да ги намерите в системите на EVENTIM и eTICKETSMALL.

 

 

 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

китаристи, кBen Woods, Thomas Zwijsen, концерт

StreetBoard

10 години след финансовата криза – сега накъде?

Вторник, 08 Август 2017 / Общество
Резултатите за първото полугодие на 2017 г. са обнадеждаващи, но в определена степен инерционни     Много често за начало на кризата се приема загиването на голямата инвестиционна банка „Леман Брадърс“ на 15 септември 2008 г. Според други всичко започна през 2007 г. с [...]

Празникът на цветята и надеждата

Неделя, 24 Април 2016 / Истории от града
Днес имен ден празнуват една пета от българите   Днес православната църква отбелязва християнския празник Цветница, познат още като Връбница, Цветна Неделя, Вая и Куклинден. Това е един от най-хубавите пролетни празници, който винаги се празнува седмица преди Великден. Посветен е на тъ [...]