Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Фламенко метъл в София през октомври

Четвъртък, 18 Август 2016 / Под прожектора
507
  • ICREATIVE EVENTS

Виртуозните китаристи Ben Woods и Thomas Zwijsen ще свирят у нас за трети път

 

Китаристите Ben Woods и Thomas Zwijsen ще изнесат акустичен концерт в София на 23.10.2016 г в Клуб Три Уши. Виртуозите представят своите варианти на песни на Iron Maiden, Black Sabbath, Judas Priest, UFO, Europe, Deep Purple, Metallica и много други, съобщиха организаторите Icreative Events. Концертът е четвъртото събитие, посветено на деветата годишнина на сайта Metal Hangar 18. 

Преди 2 години виртуозите създадоха проекта Master Guitar Tour, с който вече два пъти са гостували в България. Ben Woods е един от най-талантливите и търсени фламенко китаристи в Съединените щати днес. Той е известен със създаването на нов жанр: Flamenco Metal , чрез разработване на нови китарни техники за неговите групи FLAMETAL и HEAVY Mellow. Ben Woods има 14 албума.

В продажба са само 100 билета за събитието с цена от 20 лева. Можете да ги намерите в системите на EVENTIM и eTICKETSMALL.

 

 

 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

китаристи, кBen Woods, Thomas Zwijsen, концерт

StreetInside

Всичко, от което се нуждаем

Вторник, 02 Май 2017 / Към себе си
Седем неща, които Висшият ни аз иска да не забравяме   Висшият ни аз непрекъснато се опитва да ни напомня нещата, които наистина имат значение в живота и защо сме на Земята. Въпреки това, ежедневните ни проблеми ни заливат, а с тях и тревогата и безпокойството, така че губим връзката с [...]

8 начина да заглушим егото и да чуем висшия си аз

Понеделник, 25 Септември 2017 / Към себе си
Често сме твърде заети да слушаме какво ни казва ума и пренебрегваме вътрешните напътствия на Висшия си аз   Умът ни ни дава постоянни съвети, които ни предупреждават за опасност или ни критикуват за нещата, които правим. Понякога това може истински да ни обърка или да доведе до различн [...]