Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Космическо завръщане на Лана дел Рей

Вторник, 21 Февуари 2017 / Под прожектора
684
  • ivona.bigmir.net

Вижте видеото, което ще е част от новия й албум 

 

След двегодишна пауза американската звезда Лана дел Рей се завръща с първи сингъл към новия си четвърти албум. Новата песен "Love" е с характерното за певицата мистично звучене. 

Лана дел Рей е работила над песента заедно с продуцентите Емил Хейни, Бени Бианко и Киърън Мензис, както и с Рик Ноуелс, допринесъл за записването на дебютния й албум "Born to Die" през 2012 г .

Новият албум на певицата идва след излезлия през 2015 г. "Honeymoon", който се изкачи до второ място в класациите на Великобритания и САЩ. Той включва синглите "High by the Beach" и "Music to Watch Boys To". Лана дел Рей взе участие също в записите на песните "Stargirl Interlude" и "Party Monster" на Уикенд от албума му от 2016 г. "Starboy".

Певицата нашумя през 2012 година с песента „Summertime sadness”. 

 

 


White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Лана дел Рей, ново видео, Lоve, музика

Street of Hope

Моят лечител, кучето

Вторник, 09 Януари 2018 / Гласът на детето
Канистерапията се използва широко при терапия на деца с аутизъм   Хората, които обичат и отглеждат кучета, нямат нужда да бъдат убеждавани колко много помага присъствието на домашния любимец. Кучето обаче е много повече от приятел. Така например, човек, който страда от Алцхаймер, може д [...]

Погледни ме

Неделя, 22 Април 2018 / Гласът на детето
  Мобилно приложение помага на деца с аутизъм Мобилно приложение помага на деца с разстройства от аутистичния спектър да повишат концентрацията си, но също може да бъде полезно и насочващо за родителите на деца с необичайно поведение. Чрез игрите в него те могат да преценят дали детето [...]