Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Космическо завръщане на Лана дел Рей

Вторник, 21 Февуари 2017 / Под прожектора
490
  • ivona.bigmir.net

Вижте видеото, което ще е част от новия й албум 

 

След двегодишна пауза американската звезда Лана дел Рей се завръща с първи сингъл към новия си четвърти албум. Новата песен "Love" е с характерното за певицата мистично звучене. 

Лана дел Рей е работила над песента заедно с продуцентите Емил Хейни, Бени Бианко и Киърън Мензис, както и с Рик Ноуелс, допринесъл за записването на дебютния й албум "Born to Die" през 2012 г .

Новият албум на певицата идва след излезлия през 2015 г. "Honeymoon", който се изкачи до второ място в класациите на Великобритания и САЩ. Той включва синглите "High by the Beach" и "Music to Watch Boys To". Лана дел Рей взе участие също в записите на песните "Stargirl Interlude" и "Party Monster" на Уикенд от албума му от 2016 г. "Starboy".

Певицата нашумя през 2012 година с песента „Summertime sadness”. 

 

 


White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Лана дел Рей, ново видео, Lоve, музика

StreetBoard

Жените, които променят света

Сряда, 08 Март 2017 / Истории от града
Те са запалили огъня, който ни помага да намираме себе си   Има много велики жени, които ни напомнят за смелостта да бъдеш себе си и да променяш света чрез онази типична за жената обич и сила. Те са запалили огън, чиято светлина ни помага да намираме себе си дори в онези моменти, в коит [...]

Побеждава не оръжието, а сърцето

Събота, 06 Май 2017 / Истории от града
В Деня на храбростта припомняме историята на полковник Борис Дрангов   “България има насъщна нужда от сърцати юнаци и честолюбиви войници, които не от смърт, а от позор се боят.”   “Работи спокойно, отчетливо, разумно и толкова по-спокойно, колкото опасността [...]