Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Космическо завръщане на Лана дел Рей

Вторник, 21 Февуари 2017 / Под прожектора
384
  • ivona.bigmir.net

Вижте видеото, което ще е част от новия й албум 

 

След двегодишна пауза американската звезда Лана дел Рей се завръща с първи сингъл към новия си четвърти албум. Новата песен "Love" е с характерното за певицата мистично звучене. 

Лана дел Рей е работила над песента заедно с продуцентите Емил Хейни, Бени Бианко и Киърън Мензис, както и с Рик Ноуелс, допринесъл за записването на дебютния й албум "Born to Die" през 2012 г .

Новият албум на певицата идва след излезлия през 2015 г. "Honeymoon", който се изкачи до второ място в класациите на Великобритания и САЩ. Той включва синглите "High by the Beach" и "Music to Watch Boys To". Лана дел Рей взе участие също в записите на песните "Stargirl Interlude" и "Party Monster" на Уикенд от албума му от 2016 г. "Starboy".

Певицата нашумя през 2012 година с песента „Summertime sadness”. 

 

 


Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Лана дел Рей, ново видео, Lоve, музика

StreetInside

А каква е вашата приказка?

Четвъртък, 04 Август 2016 / Към себе си
  Развиването на идентичностен капитал като разказване на приказка    В една дупка в земята живееше хобит... И би живял добре цял дълъг хобитски живот, ако... Но тогава щеше ли да има история, която да разкажем? Същото се отнася за всеки от Вас. Ако не излезете от уютната си [...]

Нивата на съзнанието и съвременното разбиране за света

Понеделник, 16 Май 2016 / На предела
    „Няма проблем, който да може да бъде решен на същото ниво на съзнание, на което е създаден“ - Алберт Айнщайн   Много хора търсят отговори за това какво е объркано в днешния свят. Отговорът е съвсем прост - всичко е въпрос на мироглед. Как виждаме света около [...]