Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Космическо завръщане на Лана дел Рей

Вторник, 21 Февуари 2017 / Под прожектора
345
  • ivona.bigmir.net

Вижте видеото, което ще е част от новия й албум 

 

След двегодишна пауза американската звезда Лана дел Рей се завръща с първи сингъл към новия си четвърти албум. Новата песен "Love" е с характерното за певицата мистично звучене. 

Лана дел Рей е работила над песента заедно с продуцентите Емил Хейни, Бени Бианко и Киърън Мензис, както и с Рик Ноуелс, допринесъл за записването на дебютния й албум "Born to Die" през 2012 г .

Новият албум на певицата идва след излезлия през 2015 г. "Honeymoon", който се изкачи до второ място в класациите на Великобритания и САЩ. Той включва синглите "High by the Beach" и "Music to Watch Boys To". Лана дел Рей взе участие също в записите на песните "Stargirl Interlude" и "Party Monster" на Уикенд от албума му от 2016 г. "Starboy".

Певицата нашумя през 2012 година с песента „Summertime sadness”. 

 

 


Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Лана дел Рей, ново видео, Lоve, музика

Street of Hope

Дневният режим на първокласника

Четвъртък, 14 Декември 2017 / Родители
Създаването на ритъм и управлението на времето ще помогнат на детето да се справи с новите си задължения   Първи клас е голямо предизвикателство за децата. Налага им се да свикнат със съвсем нов режим, среда и задължения. Трябва да полагат усилия за усвояване на учебния материал, който [...]

Поредно дело в Страсбург заради немарливо отношение към дете с увреждания

Сряда, 15 Февуари 2017 / Гласът на детето
Прокуратурата отказала да заведе дело срещу служители в дом за специализирани грижи, причинили телесна повреда на момченце    Българският хелзинкски комитет e завел в Европейския съд по правата на човека шесто дело за лишено от родителски грижи дете с увреждания с причинена тежка т [...]