Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Натали Имбрулия за пръв път в България

Сряда, 08 Февуари 2017 / Под прожектора
306
  • starsingers.net

През април популярната австралийка тръгва на голямо европейско турне 

 

Клуб Music Jam има удоволствието да обяви първата голяма световна звезда, която ще се качи на неговата уникална сцена – това е очарователната австралийка Натали Имбрулия, съобщиха от София Мюзик Ентърпрайсис. Концертът й ще бъде на 30 април 2017 г. в 21:00 ч.

След няколкогодишна музикална пауза Натали се завърна през 2015 г. с нов албум - „Male” (2015), който представи много интересна колекция от кавър версии на вдъхновявали я мъже-вокалисти, сред които са Робърт Смит от „Кюър“, Пит Тауншенд, Том Пети, Нийл Йънг и Кет Стивънс. „Male” e петият студиен албум на Имбрулия и вече пожъна много топли оценки от критици и фенове в целия свят. Тази година тя обяви и голямо европейско акустично турне, което стартира на 22 април в Москва и до края на май ще обиколи целия континент, включително големите музикални градове като Берлин, Милано, Париж и Лондон. Интересното е, че въпреки че програмата ще включва песни от целия й каталог, акцентът ще е върху по-интимното, клубно звучене и за целта са избрани по-малки зали, позволяващи пряк контакт с публиката.

"Толкова се вълнувам, че отново тръгвам на турне - споделя самата Натали – и избрах тези по-малки зали като моето „благодаря“ към феновете, които ме подкрепят вече толкова години. Обичам тази интимна атмосфера, в която сякаш мога да пея лично за всеки един фен и усетя реакцията му."

Родената през 1975 г. в Сидни Натали прави пробив още като 13-годишна в популярния през 90-те австралийски сериал „Съседи“ („Neighbours“). Успехът й я задържа в състава още две години, преди да реши да замине за Лондон - сама, без пари, и без приятели... Крехко, синеоко наивно създание, изпълнено с илюзии и въоръжено единствено със своя безспорен талант.

Още първият й сингъл - песента “Torn” - взривява класациите, а дебютният й диск „Left of the Middle“ (1997) продава 7 милиона копия. Не закъсняват и наградите - MTV Award за Best New Artist през 1998 г., Billboard Music Award, Brit Award и цели три номинации за Grammy през 1999 г.

И до днес “Torn” е най-често пусканата песен по радиата в Австралия, с периоди, в които е достигала до 75 излъчвания на ден. Следващите й албуми не са чак толкова комерсиално успешни, но неизменно печелят положителни отзиви, той като Натали никога не прави компромис със своите музикални критерии и стандарти.

След като трайно се заселва в Англия, където живее и до днес, Натали постепенно започва да разделя времето и творческата си енергия между музиката и киното, където записва серия неголеми, но интересни роли. Зрителите у нас вероятно я помнят в суперсмешната комедия "Джони Инглиш" (2003) като партньорка на Роуън Аткинсън. Оттогава се снима в още четири филма и поредица от тв проекти, включително като съдия в популярния формат X Factor. Натали Имбрулия е социално активна, модерна жена, която инвестира популярността си в позитивни каузи като световната кампания Virgin Unite срещу бедността в света и борбата срещу рака на гърдата.

Билетите са с цени от 50 до 70 лева, а местата са ограничени. Продажбата им стартира от 10 февруари в 10:00 ч.

 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Натали Имбрулия, турне, концерт

Street of Hope

Диспраксия – синдромът на несръчното дете

Петък, 12 Октомври 2018 / Гласът на детето
Това е нарушение на изпълнението на задачи, които мозъкът разбира, но не успява да предаде по правилен начин   "Той ще се оправи, но докато се оправи ние сериозно ще се измъчим". Така ми отговори една майка на дете с диспраксия на опита да я окуража по приятелски. В онзи момент на 4-год [...]

Разводът не оставя дълбоки белези в децата

Сряда, 05 Юли 2017 / Родители
Относително малък процент от децата изпитват сериозни проблеми след раздялата на родителите си   Когато родителите се развеждат, светът на децата буквално се разпада. Затова и голяма част от двойките никога не пристъпват към раздяла, оставайки нещастни заедно. Според психолозите обаче т [...]