Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Още скандинавски метъл в София

Вторник, 19 Юли 2016 / Под прожектора
834
  • сн. Icreative Events

Норвежките банди Dimenzion: Psychosphere и Mental Despair ще забият в София на 7 септември 2016г. Събитието ще се състои в клуб Три Уши. Билетите са на цена 10 лв. и се продават в системата на eTicketsMall. Начало на концерта 20 часа.

Dimenzion: Psychosphere е индъстриъл метъл група. Бандата е създадена в Мандал, Норвегия през 1999г. Групата има 2 дългосвирещи албума.

 

 

Mental Despair са млада норвежка банда, която вече е имала съвместни концерти с Septicflesh, Taake, Kampfar, Sahg и други. Това е и първото европейско турне на групата.

Концертът на двете норвежки банди е вторият концерт, посветен на деветата годишнина на Metal Hangar 18.

Събитието се организира от Icreative Events.

 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Скандинавски метъл, Dimenzion, Mental Despair

Street of Hope

От какво се причинява аутизмът – актуални научни факти и предположения

Събота, 10 Февуари 2018 / Родители
Приема се, че произходът на това разстройство има биологичен характер, но терапията с рибено масло доказано подобрява състоянието   Доста се пише и говори за аутизма в днешно време. Често, обаче, в публичното пространство излизат непроверени факти и дори лишени от логика твърдения, коит [...]

Училища закриват паралелки

Понеделник, 15 Август 2016 / В клас
  За поредна година много училища у нас закриват или сливат паралелки след приема за средно образование в някои от по-големите градове в страната   Основните причини за това са липсата на интерес към определени специалности и малкото деца, явили се на изпитите, съобщи DarikNews. [...]