Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Отново РевЮлюция в НДК

Неделя, 20 Ноември 2016 / Под прожектора
1075
  • Бунтът е завинаги, свободата – вечно млада.

Концертът на група "Ревю" е част от „Киномания 2016“

 

 

Група "Ревю" отново представя новия си албум "Ревюлюция" с участието на актьори от филми и спектакли с музиката на групата, „Таралежков” и „Лоши петли” като част от програмата на "КИНОМАНИЯ 2016" в Националния дворец на културата. Концертът е на 25 ноември от 20, 00 ч. в зала 3 на НДК.
Бунтът е завинаги, свободата – вечно млада, затова и „Ревю“ са на сцената на НДК, казват организаторите от Двореца.
Историята започва някъде около „Кравай“ - там, където се поражда новата градска музика, където съмишленици се събират, за да поговорят откровено за живота и чрез музиката да го увековечат. А това е животът на вечно младите, тези, които ясно виждат отвъд удобството на илюзията и не се стесняват да я критикуват и разобличат.

Родена от заряда на легендарната група „Кале“, „Ревю“ е чистата емоция на младостта, на бунта и дързостта да се бориш за каузата да си, осъзнато. „Ревю“ създават водовъртеж пред сцената и разпалват малки революции там, където детето в нас още се бунтува срещу несправедливостите.

Бунтът е завинаги, свободата-вечно млада – това е и мотото на групата в състав Васил Гюров, Кристина Серафимова, Деян Драгиев и Веселен Йовчев.
Билетите са в продажба на цени от 20 лв. на касите на Билетен център-НДК и в мрежата на Ticketportal.bg.





Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

група Ревю, Ревюлюция, Киномания 2016, концерт, НДК

Street of Hope

Българската Коледа помага на деца с хронични заболявания

Сряда, 30 Ноември 2016 / Гласът на детето
През миналата година благотворителната инициатива събра 2,4 млн. лева   Президентът Росен Плевнелиев даде началото на 14-то издание на инициативата „Българската Коледа“. През тази година кампанията ще бъде насочена към децата с хронични заболявания. Целта е със събраните ср [...]

Предучилищната подготовка ще е задължителна за 4-годишните

Четвъртък, 03 Август 2017 / В клас
Това е мярка срещу отпадането на децата от училище, твърди МОН   Просветното министерство ще направи нов опит да въведе задължително образование за децата от 4-годишна възраст, обяви вчера просветният министър Красимир Вълчев. Това може да стане от учебната 2018/2019 г. В момента задъл [...]