Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Отново РевЮлюция в НДК

Неделя, 20 Ноември 2016 / Под прожектора
998
  • Бунтът е завинаги, свободата – вечно млада.

Концертът на група "Ревю" е част от „Киномания 2016“

 

 

Група "Ревю" отново представя новия си албум "Ревюлюция" с участието на актьори от филми и спектакли с музиката на групата, „Таралежков” и „Лоши петли” като част от програмата на "КИНОМАНИЯ 2016" в Националния дворец на културата. Концертът е на 25 ноември от 20, 00 ч. в зала 3 на НДК.
Бунтът е завинаги, свободата – вечно млада, затова и „Ревю“ са на сцената на НДК, казват организаторите от Двореца.
Историята започва някъде около „Кравай“ - там, където се поражда новата градска музика, където съмишленици се събират, за да поговорят откровено за живота и чрез музиката да го увековечат. А това е животът на вечно младите, тези, които ясно виждат отвъд удобството на илюзията и не се стесняват да я критикуват и разобличат.

Родена от заряда на легендарната група „Кале“, „Ревю“ е чистата емоция на младостта, на бунта и дързостта да се бориш за каузата да си, осъзнато. „Ревю“ създават водовъртеж пред сцената и разпалват малки революции там, където детето в нас още се бунтува срещу несправедливостите.

Бунтът е завинаги, свободата-вечно млада – това е и мотото на групата в състав Васил Гюров, Кристина Серафимова, Деян Драгиев и Веселен Йовчев.
Билетите са в продажба на цени от 20 лв. на касите на Билетен център-НДК и в мрежата на Ticketportal.bg.

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

група Ревю, Ревюлюция, Киномания 2016, концерт, НДК

Street of Hope

Какво е да си майка на хиперактивно дете?

Петък, 11 Януари 2019 / Гласът на детето
Тези деца са различни, не са невъзпитани   Знаете ли какво е всички да ви обясняват, че детето ви е невъзпитано? Учителите отказват да приемат, че то е различно, а родителите от площадките ви гледат с пренебрежение, че сте неспособна майка? Сблъсквате се с отхвърляне отвсякъде и във вси [...]

Време с децата: Довърши изречението

Вторник, 20 Юни 2017 / Родители
Или какво може да хрумне на 6-годишно дете, когато чуе поговорките, които използват възрастните   Видях една история за учителка, която изпитала първокласници като ги накарала да довършат поговорки, от които се бяха получили забавни изречения. Реших да опитаме вкъщи, въпреки че за 6-год [...]