Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Ози Озбърн ще представи новия си албум по необичаен начин

Неделя, 09 Февуари 2020 / Под прожектора
384
  • Оrdinary man

Феновете чакат новите песни на Принца на мрака вече 10 години 

 

Ози Озбърн обяви тату събитие, което ще се проведе на 20 февруари в 50 клуба и салони по целия свят в чест на излизането на новия албум на изпълнителя, съобщи NME.

Феновете ще могат да слушат песни от диска Оrdinary man преди официалното му излизане на 21 февруари и да си направят татуировки. Те ще бъдат направени на принципа „който пръв дойде, той първи ще бъде обслужен.

Желаещите могат да запазят място на tattoo.ozzy.com.

 

 

Феновете вече припяват Under the Graveyard и Оrdinary man, което е в съовторство с Елтън Джон, и очакват с нетърпение целия албум на Принца на Мрака, който показа, че е тук, че е жив и че не изневерява на себе си. Е, може би някои трябва да преглътнат съавторството с рапъра Малоун, но това не може да помрачи радостта  и очакването на новия диск на Ози. 

Новината за новия албум дойде през септември, а Озбърн я съобщи след дълго пребиваване в болница, което доведе до отмяна на прощалното му турне No More Tours 2.

 

 

Тогава стана ясно, че Озбърн е бил вдъхновен, след като с него се свързал рапърът Пост Малоун. После записва 9 нови авторски песни с продуцента на "това хлапе", както нарича Малоун - Андрю Уат.

Ози не е издавал собствен албум от Scream през 2010-а. Затова пък сега обещава силно завръщане, поне ако съдим по титулната песен. 

 

Вижте още:

Пол Маккартни издаде нов албум

Великите барабанисти на всички времена

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Ози Озбърн, музика, албум, Ordinary Man, Елтън Джон, Пост Малоун

StreetBoard

Скъп билет, ден първи

Сряда, 01 Юни 2016 / Истории от града
Пробих 1,60 лева, не ги скъсаха   Бях решила да бойкотирам цената на билета и да не дупча билет днес, но вчера из социалните мрежи и по телевизиите видях брутален „репортаж“, сниман от съпричастен пътник, как контрольори дърпат жена, пътуваща гратис. Имаше полиция, но от авт [...]

След 12 години българите ще живеят в 6 града

Четвъртък, 18 Октомври 2018 / Общество
През 2030 г. ромите ще са 22% от населението на страната   До 2030 година половината от населението на България ще живее в шестте големи града – София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Стара Загора, а 60% от територията на България ще се превърне в така наречената „демографска [...]