Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Ози Озбърн ще представи новия си албум по необичаен начин

Неделя, 09 Февуари 2020 / Под прожектора
251
  • Оrdinary man

Феновете чакат новите песни на Принца на мрака вече 10 години 

 

Ози Озбърн обяви тату събитие, което ще се проведе на 20 февруари в 50 клуба и салони по целия свят в чест на излизането на новия албум на изпълнителя, съобщи NME.

Феновете ще могат да слушат песни от диска Оrdinary man преди официалното му излизане на 21 февруари и да си направят татуировки. Те ще бъдат направени на принципа „който пръв дойде, той първи ще бъде обслужен.

Желаещите могат да запазят място на tattoo.ozzy.com.

 

 

Феновете вече припяват Under the Graveyard и Оrdinary man, което е в съовторство с Елтън Джон, и очакват с нетърпение целия албум на Принца на Мрака, който показа, че е тук, че е жив и че не изневерява на себе си. Е, може би някои трябва да преглътнат съавторството с рапъра Малоун, но това не може да помрачи радостта  и очакването на новия диск на Ози. 

Новината за новия албум дойде през септември, а Озбърн я съобщи след дълго пребиваване в болница, което доведе до отмяна на прощалното му турне No More Tours 2.

 

 

Тогава стана ясно, че Озбърн е бил вдъхновен, след като с него се свързал рапърът Пост Малоун. После записва 9 нови авторски песни с продуцента на "това хлапе", както нарича Малоун - Андрю Уат.

Ози не е издавал собствен албум от Scream през 2010-а. Затова пък сега обещава силно завръщане, поне ако съдим по титулната песен. 

 

Вижте още:

Пол Маккартни издаде нов албум

Великите барабанисти на всички времена

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Ози Озбърн, музика, албум, Ordinary Man, Елтън Джон, Пост Малоун

StreetInside

Как да сме на върха на финансовата вълна

Вторник, 27 Декември 2016 / Кариера
Веднага след като получите голяма сума пари, около вас се появяват много хора, които се опитват да ви накарат да ги похарчите   Тези правила за това как да се справим с парите не са просто съвети за подобряване на качеството на живота. Ако искате да имате пари, те трябва да бъдат запомн [...]

Какво ще се случи през 2017-та година

Понеделник, 06 Март 2017 / На предела
Ще се сбъднат ли някои от лошите предсказания на пророците или ще успеем да ги избегнем?   Всички донякъде сме се затворили в черупката си след шока от събитията и бедствията през 2016 година, но не спираме да се питаме какво ли още ни чака, какво ще се случи през 2017 година. Разбира [...]