Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Ози Озбърн ще представи новия си албум по необичаен начин

Неделя, 09 Февуари 2020 / Под прожектора
330
  • Оrdinary man

Феновете чакат новите песни на Принца на мрака вече 10 години 

 

Ози Озбърн обяви тату събитие, което ще се проведе на 20 февруари в 50 клуба и салони по целия свят в чест на излизането на новия албум на изпълнителя, съобщи NME.

Феновете ще могат да слушат песни от диска Оrdinary man преди официалното му излизане на 21 февруари и да си направят татуировки. Те ще бъдат направени на принципа „който пръв дойде, той първи ще бъде обслужен.

Желаещите могат да запазят място на tattoo.ozzy.com.

 

 

Феновете вече припяват Under the Graveyard и Оrdinary man, което е в съовторство с Елтън Джон, и очакват с нетърпение целия албум на Принца на Мрака, който показа, че е тук, че е жив и че не изневерява на себе си. Е, може би някои трябва да преглътнат съавторството с рапъра Малоун, но това не може да помрачи радостта  и очакването на новия диск на Ози. 

Новината за новия албум дойде през септември, а Озбърн я съобщи след дълго пребиваване в болница, което доведе до отмяна на прощалното му турне No More Tours 2.

 

 

Тогава стана ясно, че Озбърн е бил вдъхновен, след като с него се свързал рапърът Пост Малоун. После записва 9 нови авторски песни с продуцента на "това хлапе", както нарича Малоун - Андрю Уат.

Ози не е издавал собствен албум от Scream през 2010-а. Затова пък сега обещава силно завръщане, поне ако съдим по титулната песен. 

 

Вижте още:

Пол Маккартни издаде нов албум

Великите барабанисти на всички времена

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Ози Озбърн, музика, албум, Ordinary Man, Елтън Джон, Пост Малоун

Street of Hope

Ами, ако детето ми е гей!

Четвъртък, 07 Юли 2016 / Родители
Отхвърлянето не работи, можем да помогнем на децата си единствено, когато се опитваме да ги разберем     Много пъти са ме питали дали ако момчето си играе с кукли, а момичето рита на игрището с момчетата, това не е признак за различна ориентация от общоприетата. Не, не е. Но е мно [...]

Оставете децата да бъдат себе си

Събота, 12 Ноември 2016 / Родители
В опитите си да открием формулата за успех, забравяме да научим децата на едно от най-важните неща – грижата за другите   Родителството е трудна работа. От една страна имаш самите деца, а от друга безброй объркващи, дори противоречиви съвети за това как да ги отгледаме щастливи, у [...]