Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Роджър Уотърс гостува у нас с новото си турне Us + Them

Вторник, 26 Септември 2017 / Под прожектора
303
  • СМЕ

Шоуто е комбинация от творби от дългогодишната кариера на музиканта с Pink Floyd и нови песни 

 

Английският музикант Роджър Уотърс гостува с новото си грандиозно турне Us + Them на 4 май в зала "Арена Армеец", съобщиха организаторите от "София мюзик ентерпрайсис". 

Турнето ще покаже най-доброто от творчеството на Роджър Уотърс, с хитове от най-великите албуми на Pink Floyd (Wish You Were Here, The Wall, Animals, Dark Side of the Moon) както и песни от новия му албум “Is This the Life We Really Want?", който беше посрещнат изключително позитивно от критиците.

Наименованието на турнето произлиза от песента “Us And Them”, която е част от издадения през 1974-та година и продаден в мултимилионен тираж албум на Pink Floyd - The Dark Side of the Moon.

"Тръгваме на път с ново шоу. То е комбинация от творби от дългогодишната ми кариера, от годините с Pink Floyd и някои нови песни. Вероятно 80% от песните ще са стари и 20% ще бъдат нови, но всички са обединени под обща тема. Шоуто ще бъде неповторимо, обещавам ви. Ще бъде грандиозно и спиращо дъха, както всички до сега.“, казва музикантът.

Легендарните изпълнения на Роджър Уотърс са характерни с покоряващите си сетивни преживявания, включващи най-съвременните аудио визуална ефекти и разтърсващ, кристален звук. Новото турне, след месеци подготовка ще покори феновете с внушителното си представяне и ще ги отведе на едно незабравимо, музикално пътешествие.

Това е първото европейско турне на музиканта след The Wall Live (2010-2013), което беше напълно разпродаденото му световно турне, видяно от над 4 милиона фенове в света на 219 концерта, което остава най-касовото турне на солов изпълнител в историята.

 

Вижте още:

Изложба за 50-та годишнина на Пинк Флойд 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Роджър Уотърс, Пинк Флойд, турне, Us and Them

StreetBoard

Събориха кино „Сердика“

Понеделник, 25 Юли 2016 / Истории от града
На мястото му ще има 5-звезден хотел от веригата „Хаят“   Започна събарянето на знаковото за столичани кино "Сердика". До 21 октомври сградата ще бъде напълно премахната, за да може на този терен да бъде построен петзвезден хотел от дружеството "Тера Тур сервиз", с [...]

Всички спасяват щъркелите

Сряда, 21 Март 2018 / Истории от града
Лекари от спасителния център на „Зелени Балкани“ ще посетят всички домове, в които са приютени птици   Всичко започна със Сафед Халид от главинишкото село Зарица, който преди два дни намери 5 замръзнали щъркели и ги прибра на топло в дома си. Птиците вече са добре, сухи, на [...]