Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Сменят залата за концерта на ­Amon Amarth

Сряда, 09 Ноември 2016 / Под прожектора
1551
  • Firestorm Productions

Огромна сцена, епични декори и мощен звук за шоуто обещават организаторите

 

Amon Amarth ще изнесат концерта си в България в зала №5 на Интер Експо Център - София, Цариградско шосе. Причината за преместването е опасни отклонения в покривната конструкция на зала Христо Ботев и тя е затворена за масови мероприятия, съобщиха от Firestorm Productions.

Викингите ще се качат на огромна сцена с размери 26 на 14 метра и ще разтърсят София с мощен звук от над 100 dB на 3-ти декември. Сцената ще бъде декорирана с уникална сценография специално за текущото турне Jomsviking.

Grand Magus ще бъде бандата, която ще подгрее появата на Amon Amarth пред българската публика.

Закупените до момента билети ще важат без да е необходимо заверяване. 

Вратите отварят в 19.00 часа, Grand Magus излизат в 19:30 часа, Amon Amarth излизат в 21:00 часа. 

Билетите за концерта на Amon Amarth на редовни цени от 45 лв. са вече в предварителна продажба в мрежата на EVENTIM. Освен онлайн платформата, местата, от които могат да бъдат закупени билети, са магазините на Orange, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, На Тъмно, Metal Heaven. В деня на концерта билети ще се продават и на входа на залата, на цена от 50 лв.

 

Вижте още: 

Grand Magus ще подгряват концерта на Amon Amarth 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Amon Amart, концерт в София, Интер Експо Център

Street of Hope

Училището „Стив Джобс“ в Амстердам

Събота, 25 Август 2018 / В клас
Целта на образованието тук е всяко дете да се научи да използва собствения си талант   Наричат го „училището, което мисли различно“, защото отхвърля стандартните образователни модели и се опитва да научи децата да използват собствените си таланти, като в същото време ги под [...]

Бонбончо – съвременни приказки за деца, предаващи мъдрост

Петък, 27 Май 2016 / Гласът на детето
    Поредицата е създадена за възпитаване на добродетели през позната за децата действителност     Поредицата Бонбончо имаше голямата задача да инсталира добродетели в моето собствено дете. Това са приказките, които разказвах на сина си за “Лека нощ”. Той г [...]