Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Сменят залата за концерта на ­Amon Amarth

Сряда, 09 Ноември 2016 / Под прожектора
1168
  • Firestorm Productions

Огромна сцена, епични декори и мощен звук за шоуто обещават организаторите

 

Amon Amarth ще изнесат концерта си в България в зала №5 на Интер Експо Център - София, Цариградско шосе. Причината за преместването е опасни отклонения в покривната конструкция на зала Христо Ботев и тя е затворена за масови мероприятия, съобщиха от Firestorm Productions.

Викингите ще се качат на огромна сцена с размери 26 на 14 метра и ще разтърсят София с мощен звук от над 100 dB на 3-ти декември. Сцената ще бъде декорирана с уникална сценография специално за текущото турне Jomsviking.

Grand Magus ще бъде бандата, която ще подгрее появата на Amon Amarth пред българската публика.

Закупените до момента билети ще важат без да е необходимо заверяване. 

Вратите отварят в 19.00 часа, Grand Magus излизат в 19:30 часа, Amon Amarth излизат в 21:00 часа. 

Билетите за концерта на Amon Amarth на редовни цени от 45 лв. са вече в предварителна продажба в мрежата на EVENTIM. Освен онлайн платформата, местата, от които могат да бъдат закупени билети, са магазините на Orange, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, На Тъмно, Metal Heaven. В деня на концерта билети ще се продават и на входа на залата, на цена от 50 лв.

 

Вижте още: 

Grand Magus ще подгряват концерта на Amon Amarth 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Amon Amart, концерт в София, Интер Експо Център

StreetView

Стивън Хокинг ще пътува в космоса

Четвъртък, 23 Март 2017 / Приключения
Известният астрофизик отново доказва, че няма невъзможни неща   Признатият за един от най-големите умове за времето си астрофизик Стивън Хокинг е приел покана за пътуване в космоса. То ще се осъществи на борда на космически кораб на компанията „Върджин Галактик“ и ще бележи [...]

Последното диво място на Земята

Неделя, 08 Октомври 2017 / Места
Животът в тропическите гори на остров Суматра е сериозно застрашен     Индонезийският остров Суматра е последното място на Земята, където на едно място може да се намерят тигри, носорози, орангутани и слонове. Островът е дом на някои от най-богатите и разнообразни тропически гори [...]