Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Сменят залата за концерта на ­Amon Amarth

Сряда, 09 Ноември 2016 / Под прожектора
1144
  • Firestorm Productions

Огромна сцена, епични декори и мощен звук за шоуто обещават организаторите

 

Amon Amarth ще изнесат концерта си в България в зала №5 на Интер Експо Център - София, Цариградско шосе. Причината за преместването е опасни отклонения в покривната конструкция на зала Христо Ботев и тя е затворена за масови мероприятия, съобщиха от Firestorm Productions.

Викингите ще се качат на огромна сцена с размери 26 на 14 метра и ще разтърсят София с мощен звук от над 100 dB на 3-ти декември. Сцената ще бъде декорирана с уникална сценография специално за текущото турне Jomsviking.

Grand Magus ще бъде бандата, която ще подгрее появата на Amon Amarth пред българската публика.

Закупените до момента билети ще важат без да е необходимо заверяване. 

Вратите отварят в 19.00 часа, Grand Magus излизат в 19:30 часа, Amon Amarth излизат в 21:00 часа. 

Билетите за концерта на Amon Amarth на редовни цени от 45 лв. са вече в предварителна продажба в мрежата на EVENTIM. Освен онлайн платформата, местата, от които могат да бъдат закупени билети, са магазините на Orange, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, На Тъмно, Metal Heaven. В деня на концерта билети ще се продават и на входа на залата, на цена от 50 лв.

 

Вижте още: 

Grand Magus ще подгряват концерта на Amon Amarth 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Amon Amart, концерт в София, Интер Експо Център

Street of Hope

Закриват интернатите за деца

Вторник, 27 Септември 2016 / Гласът на детето
Децата с провинения ще бъдат настанявани в нови центрове за подкрепа     Възпитателните училища и интернатите се закриват, а на тяхно място ще бъдат създадени нови центрове за подкрепа и нов вид възпитателни мерки за провинилите се деца. Това е записано в новия Закон за детско [...]

Когато детето не иска да ни слуша

Вторник, 10 Май 2016 / Родители
  Как да кажем „не“, което да звучи като „да“ - продължение    "Не" е силна дума, която лесно се казва. Детето ще ви чува често да използвате тази дума, както и вие ще я чувате от него. За всеки родител е необходимо да казва “не” на детето [...]