Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Стив Вай отказа концертите в региона

Четвъртък, 21 Юли 2016 / Под прожектора
3326
  • очаква се да бъде насрочена дата за следващ концерт в българия

По повод последните събития в Турция концертите на Стив Вай в Истанбул и София се отлагат

 

Днес организаторите Firestorm Productions са получили окончателно потвърждение за отлагането на концертите на Стив Вай в двете държави. Тежкото решение е следствие на трагичните събития от последната седмица в Турция.

Парите за всички закупени билети ще бъдат напълно възстановени от Eventim.bg.

Билети, закупени на каса на EVENTIM, се връщат на мястото, откъдето са закупени.

Билетите, закупени чрез интернет страницата www.eventim.bg, могат да бъдат върнати на място в централния офис на EVENTIM (ул. „6-ти Септмември“ 58, София), или дистанционно - чрез изпращане на билета по куриер до адреса на управление на ЕVENTIM, в който случай клиентът трябва да предостави на EVENTIM номер на банкова сметка, по която да му бъде преведена цената на билет.

Двата концерта трябваше да се проведат съответно на 3 август (Истанбул) и 5 август (София), като част от настоящето турне на Стив Вай „Passion and Warfare 25th Anniversary Tour”.

Очаква се скоро да се разбере дали ще бъдат обявени нови дати, на които феновете в България и Турция ще могат да се насладят на изпълненията на Стив Вай и съпътстващите го музиканти.

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Стив Вай, концерт в София, Истанбул, турне

StreetBoard

Бурка или акт от общината

Сряда, 27 Април 2016 / Общество
  Община Пазарджик забрани на жителите си да ходят със скрити лица. Ще се промени ли нещо в ромския квартал     Общинският съвет в Пазарджик гласува забрана за носене на бурки на обществени места. Глобата за първо нарушение ще е 300 лева, а за всяко следващо – по 1000 [...]

Има ли пари за частните пенсии

Сряда, 11 Май 2016 / Общество
  Защо държавата мисли, че ще живеем по-дълго време, че да е невъзможно пенсионните дружества да ни изплатят втората пенсия     Напоследък се лансира тезата, че пенсионните дружества може да се окажат в невъзможност да изплащат бъдещите втори пенсии заради дъл [...]