Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

"Порше" започва производството на първия си електромобил

Неделя, 08 Септември 2019 / Стил
90

До момента са поръчани над 30 000 броя

 

Немската компания за производство на луксозни автомобили „Порше“  започва производството на електромобили. До момента има 30 000 поръчки, съобщи базираната в Щутгарт компания. Първият електрически модел ще се нарича “Taycan”, а серийното му производство започва само дни след световната му премиера.

От компанията съобщават, че поръчките са направени още преди премиерата на новия модел, на която дизайнът на колата беше представен пред обществеността.
Модернизацията на производствените линии за модела започна през 2015 година. Порше обяви, че колата ще бъде напълно CO2-неутрална, което означава, че ще дори и заводът, в който се произвежда, ще използва изцяло възобновяема енергия.

 

 

 

Вижте още:

Зареждай докато караш

Пътеводител на електрическия стопаджия

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

електромобил, автомобили, екология, Порше, Porshe Taycan

StreetInside

Четенето е пряко свързано с успеха

Събота, 02 Септември 2017 / Кариера
Всички успешни мениджъри четат – по много   Един от всеки четирима американци не е чел нито една книга за последната година. В България положението е дори по-зле. Проучване на Евростат показва, че над половината българи не са прочели нито една книга в последната година. По този по [...]

Как да управляваме навиците си

Вторник, 13 Декември 2016 / Към себе си
  Да погледнем на стреса в живота си и да се справим с него ефективно и ползотворно   Още в най-ранно детство под въздействие на семейство и средата  ние формираме определени навици – хранителни, хигиенни и двигателни, а впоследствие създаваме нови. Навиците са многообр [...]