Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

"Порше" започва производството на първия си електромобил

Неделя, 08 Септември 2019 / Стил
190

До момента са поръчани над 30 000 броя

 

Немската компания за производство на луксозни автомобили „Порше“  започва производството на електромобили. До момента има 30 000 поръчки, съобщи базираната в Щутгарт компания. Първият електрически модел ще се нарича “Taycan”, а серийното му производство започва само дни след световната му премиера.

От компанията съобщават, че поръчките са направени още преди премиерата на новия модел, на която дизайнът на колата беше представен пред обществеността.
Модернизацията на производствените линии за модела започна през 2015 година. Порше обяви, че колата ще бъде напълно CO2-неутрална, което означава, че ще дори и заводът, в който се произвежда, ще използва изцяло възобновяема енергия.

 

 

 

Вижте още:

Зареждай докато караш

Пътеводител на електрическия стопаджия

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

електромобил, автомобили, екология, Порше, Porshe Taycan

StreetInside

Как да се справим с лошите мисли

Четвъртък, 02 Март 2017 / Към себе си
Втренчването в болката не ви помага    Всички сме били наранявани от хора или ситуации – това е част от живота - и докато често е трудно да контролираме болката, не трябва да забравяме, че можем да контролираме отношението си към тази болка. Втренчваме ли се в миналото, или и [...]

Даваме заради самото даване

Четвъртък, 05 Септември 2019 / Към себе си
Хората и ситуациите се появяват, за да ни помогнат да се научим да даваме   Вървя бавно по улицата и се наслаждавам на малкото време останала сама със себе си... Покрай мен минава жена, която говори по телефона. Видимо беше много ядосана и почти изкрещя в слушалката: - Ти си абсолютен н [...]