Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Intracom Telecom тества успешно високопроизводителната система UltraLink ™-GX80

Понеделник, 03 Септември 2018 / Стил
285
  • intracom-telecom.com

 

Световният доставчик на телекомуникационни системи и решения Интраком Телеком обяви завършването на полеви тестове на новата си високопроизводителна радиосистема E-Band, UltraLink ™-GX80. Системата е разработена за най-големия руски мобилен оператор MTS Russia.

От началото на годината компанията е осъществила три успешни изпитания. Първият полеви тест бе проведен в района на Санкт Петербург през първото тримесечие на тази година, като системата осигуряваше най-висока стабилност в схемата за максимална модулация от 256-QAM. Това означава, че капацитетът на данните на връзката е 10 Gbps на разстояние с дължина 8,27 км. Връзката е била поддържана в експлоатация повече от 45 дни, което показва отлично представяне.

Вторият полев тест е проведен в град Новосибирск, поддържащ 3 CPRI интерфейса за приложение на fronthaul. UltraLink ™ -GX80 е свързан успешно със съществуващата полева инфраструктура на MTS.

Третият полеви тест, провеждан в Западен Сибир, където връзката свързваше двата северни града Salekhard и Labytnangi през река Ob. Системата постигна отлична производителност, поддържаща капацитет от почти 9 Gbps на разстояние от 13,64 км. Това е най-голямото разстояние, записано за такава връзка с е-лента с голям капацитет.

 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Intracom Telecom, UltraLink

StreetBoard

Македония е на ръба на гражданска война

Петък, 28 Април 2017 / Общество
  Когато къщата на съседа гори, това може да бъде опасно   Най-малко 42 души бяха ранени по време на вчерашните сблъсъци в Скопие, след като протестиращи нахлуха в сградата на парламента и останаха там с часове. Причина за щурма беше изборът на етническия албанец Талат Джафери, ч [...]

Мъже в сянка

Събота, 14 Май 2016 / Истории от града
  15 отбора от 7 държави се състезават в Европейското първенство „Бодигард“ 2016     Най-често те са мъже в сянка, но от реакциите им зависи живота на хората, които охраняват. Отговарят за безопасността на президенти и премиери. Днес едни от най-силните и опитни [...]