Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Цветна есен със собствен стил

Събота, 16 Септември 2017 / Стил
764
  • beautysummary.com

Какви са новите тенденции при обувките за сезон есен-зима 2017?

 

Ние, дамите знаем от опит, че когато става въпрос за обувки, модерното и актуалното не винаги означава и удобно. Обувките с остър връх са на модния подиум от доста време, така че не ги изхвърляйте от гардероба си. Модна къща Emilio Pucci отново предлага стегнати високи ботуши с остър връх.

 

 

Остри върхове и закръглени пети предлага Narciso Rodriguez.

 

 

 

Моделиерите на обувки тази година ни съветват да не изхвърляме вълнените чорапи от баба, защото новият моден сезон предлага блясък и цвят, съчетани с катарами, каишки и кожа, но с отворени пръсти и цветни чорапи - екстравагантно нали?

 

 

Тази есен може да спестите пари, като използвате наличните ви отворени обувки с квадратен ток и платформа, които са удобни и като ги съчетаете с цветен вълнен чорап, ще бъдете в крак с модата предлагана от модните гиганти.

 

 

 

 

Експертите смятат, че заобленият дизайн навлиза отново на пазара, боти със заоблено или квадратно бомбе в топлите цветове на есента – бордо, тъмно жълто, циклама, бронз, бяло, намерили убежище във велура, лачената кожа или пък ботуши с връзки и високи токове или тънки платформи са част от новите тенденции, които носи есента на 2017 година.

 

 


 

Ботушите от 80-те и 90-те години никога не остаряват...

 

 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

обувки, мода, сезон есен-зима 2017-2018

Street of Hope

ЕП гласува общи стандарти за трансграничните осиновявания

Четвъртък, 02 Февуари 2017 / Гласът на детето
  Целта е да се намалят случаите на деца, които се дават на непознати хора без съгласието на биологичните им родители   Биологичните роднини ще имат предимство при осиновяванията на деца в чужбина. Това е една от основните препоръки към Европейската комисия, гласувани днес о [...]

Социално мислене

Събота, 26 Май 2018 / Гласът на детето
Работата в групи може да помогне на децата да разберат как да взаимодействат по-ефективно с другите   Програмите за преподаване на социално мислене са предназначени за децата, които имат проблеми с общуването. Социалното мислене учи децата как да разберат какво могат да мислят и чу [...]