Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Цветна есен със собствен стил

Събота, 16 Септември 2017 / Стил
933
  • beautysummary.com

Какви са новите тенденции при обувките за сезон есен-зима 2017?

 

Ние, дамите знаем от опит, че когато става въпрос за обувки, модерното и актуалното не винаги означава и удобно. Обувките с остър връх са на модния подиум от доста време, така че не ги изхвърляйте от гардероба си. Модна къща Emilio Pucci отново предлага стегнати високи ботуши с остър връх.

 

 

Остри върхове и закръглени пети предлага Narciso Rodriguez.

 

 

 

Моделиерите на обувки тази година ни съветват да не изхвърляме вълнените чорапи от баба, защото новият моден сезон предлага блясък и цвят, съчетани с катарами, каишки и кожа, но с отворени пръсти и цветни чорапи - екстравагантно нали?

 

 

Тази есен може да спестите пари, като използвате наличните ви отворени обувки с квадратен ток и платформа, които са удобни и като ги съчетаете с цветен вълнен чорап, ще бъдете в крак с модата предлагана от модните гиганти.

 

 

 

 

Експертите смятат, че заобленият дизайн навлиза отново на пазара, боти със заоблено или квадратно бомбе в топлите цветове на есента – бордо, тъмно жълто, циклама, бронз, бяло, намерили убежище във велура, лачената кожа или пък ботуши с връзки и високи токове или тънки платформи са част от новите тенденции, които носи есента на 2017 година.

 

 


 

Ботушите от 80-те и 90-те години никога не остаряват...

 

 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

обувки, мода, сезон есен-зима 2017-2018

Street of Hope

Диспраксия – синдромът на несръчното дете

Петък, 12 Октомври 2018 / Гласът на детето
Това е нарушение на изпълнението на задачи, които мозъкът разбира, но не успява да предаде по правилен начин   "Той ще се оправи, но докато се оправи ние сериозно ще се измъчим". Така ми отговори една майка на дете с диспраксия на опита да я окуража по приятелски. В онзи момент на 4-год [...]

Разкривеното писане: Какво трябва да знаем

Четвъртък, 02 Май 2019 / Гласът на детето
Каквито и да са причините за затрудненията с почерка, има начини да помогнете на детето си   Малките деца пишат разкривено и разхвърляно и това е нормално. Научаването на формата на буквите и поставянето им на правилното място на страницата, за да се получат думи и изречения е труден и [...]