Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Есенният грим – топли цветове и блясък

Сряда, 20 Септември 2017 / Стил
404
  • pixabay.com

Погрижете се за кожата на лицето и ръцете и избягвайте силния грим

 

Времето се променя, то е като нас – жените. Понякога е тихо, слънчево и топло, а друг път бурно, мрачно сковаващо от студ. Заедно с есенното време идва и допълнителната грижа за кожата и ръцете. Използвайте хидратиращи кремове, има много такива с натурален зехтин, както и много маски за различните типове кожа, които може да приложите в домашни условия.

Новозеландският супермодел, актриса и телевизионна водеща Рейчъл Хънтър твърди, че зехтинът е подходящ за козметични процедури. От опит знам, че чистият зехтин е много полезен за поддържането на еластична кожа - нанася се с памучен тампон на лицето без зоната около очите и се оставя да попие около десет минути. След това лицето се измива със студена вода. Зехтинът може да се използва за грижа за цялото тяло, не само за лицето.

 

 

Тази есен на мода е мекият грим с топли и меки цветове. Избягвайте бронзантните пудри и ружове. Гримът трябва да е незабележим, а вие да изглеждате естествено красива. Актуални са топлите есенни нюанси - кафяво, розово и лек бронз в комбинация. Устните са ярки и страстно червени, или преминаващи към лилаво.

 

 

Не трябва да забравяме и грижата за ръцете - потопете ръцете си във вода с малко зехтин, след 5 минути отстранете кожичките и нанесете блясък. Маникюрът е с тъмен фон с ярки и цветни акценти.

Грижете се за себе си и изглеждайте така, че вътрешната ви красота да се отразява върху цялата ви всъщност.

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

грим, красота, козметика, маникюр

StreetInside

Нестандартните решения за постигане на промяна в бизнеса

Сряда, 20 Април 2016 / Кариера
  Когато разчупиш обстановката, хората по-лесно влизат в ролята на обучавани и възприемат посланията     Как може да стане това? С натрупването на достатъчно опит и рутина, тренингите почват да стават подходящ повод да търсим начин за разчупване на стереотипите. Често заяв [...]

Прочети с ушите

Сряда, 25 Октомври 2017 / Към себе си
Най-добрият начин да разберем наистина какво им е на хората около нас е слушането   Хората четат емоциите на другите по-точно, ако не гледат лицата им, показва ново проучване, цитирано от PsyBlog. Серия от експерименти с над 1800 участници показва, че емпатията е по-силна, когато хорат [...]