Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Есенният грим – топли цветове и блясък

Сряда, 20 Септември 2017 / Стил
318
  • pixabay.com

Погрижете се за кожата на лицето и ръцете и избягвайте силния грим

 

Времето се променя, то е като нас – жените. Понякога е тихо, слънчево и топло, а друг път бурно, мрачно сковаващо от студ. Заедно с есенното време идва и допълнителната грижа за кожата и ръцете. Използвайте хидратиращи кремове, има много такива с натурален зехтин, както и много маски за различните типове кожа, които може да приложите в домашни условия.

Новозеландският супермодел, актриса и телевизионна водеща Рейчъл Хънтър твърди, че зехтинът е подходящ за козметични процедури. От опит знам, че чистият зехтин е много полезен за поддържането на еластична кожа - нанася се с памучен тампон на лицето без зоната около очите и се оставя да попие около десет минути. След това лицето се измива със студена вода. Зехтинът може да се използва за грижа за цялото тяло, не само за лицето.

 

 

Тази есен на мода е мекият грим с топли и меки цветове. Избягвайте бронзантните пудри и ружове. Гримът трябва да е незабележим, а вие да изглеждате естествено красива. Актуални са топлите есенни нюанси - кафяво, розово и лек бронз в комбинация. Устните са ярки и страстно червени, или преминаващи към лилаво.

 

 

Не трябва да забравяме и грижата за ръцете - потопете ръцете си във вода с малко зехтин, след 5 минути отстранете кожичките и нанесете блясък. Маникюрът е с тъмен фон с ярки и цветни акценти.

Грижете се за себе си и изглеждайте така, че вътрешната ви красота да се отразява върху цялата ви всъщност.

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

грим, красота, козметика, маникюр

StreetInside

Автентичното лидерство - истина или предизвикателство

Сряда, 15 Юни 2016 / Кариера
Истинският лидер познава добре себе си, води със сърце и работи за цялото    „Продължавам да се изумявам колко лидери се държат по един начин на работа, докато тяхната персоналност е друга извън работа. Веднъж изпълнителният директор на голяма компания ми напомни, „Лид [...]

Кои са най-интересните иновации в здравеопазването?

Вторник, 25 Септември 2018 / Кариера
Шест компании се борят за финансиране от 60 хиляди евро   6 иновативни стартъпи бяха избрани от международно експертно жури да продължат към финала на конкурса за стартиращи компании на EIT Health InnoStars Awards. Финалистите са екипи от Италия, Литва, два отбора от Полша и два от Унг [...]