Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Малкият Йода e най-поръчваната играчка в интернет

Неделя, 22 Декември 2019 / Стил
388
1 / 2

Малкият Йода е начело на списъка на най-подаваните играчки на сайта на Амазон, съобщава „Индипендънт”.

Играчката се появи в края на първа серия на „Мандалорианецът” (The Mandalorian) от вселената на „Междузвездни войни”, излъчван от Дисни +, и бързо стана любимец на феновете.

Търсенето на играчката винаги е било голямо, но преди Нова година се е превърнал в плюшена играчка № 1 сред най-продаваните продукти. На второ и трето място са куклите Cabbage Patch Kids.

Ако все още не сте си купили Малкия Йода, точно сега няма да можете да го направите. Най-скорошната доставка се очаква около 25 май 2020 г., т.е. засега можете само да направите предварителна заявка.

 

Вижте още:

„Дисни“ пред дилема за ролята на принцеса Лея

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Малкият Йода, Междузвездни войни, играчка, Амазон

StreetBoard

Ще има ли нощни автобуси в София?

Четвъртък, 01 Февуари 2018 / Истории от града
Гражданската организация „Спаси София“ предлага 7 линии с цена на билета от 2 лева   Седем нощни линии, обслужвани от 28 автобуса с цена на билета от 2 лева, който да важи за всички линии за период от 90 минути. Това предлагат от организацията „Спаси София“ на Ст [...]

Масови оставки в сектора на услугите очакват синдикатите

Петък, 11 Ноември 2016 / Общество
Тъй като в тази сфера има най-много работни места, това може да се окаже риск за икономиката   Държавата да отпусне 47 млн. лева допълнително за увеличение на заплатите и „запушване” на дупките в системата на детските ясли и спешните медицински центрове, настоява Конфедераци [...]