Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Малкият Йода e най-поръчваната играчка в интернет

Неделя, 22 Декември 2019 / Стил
346
1 / 2

Малкият Йода е начело на списъка на най-подаваните играчки на сайта на Амазон, съобщава „Индипендънт”.

Играчката се появи в края на първа серия на „Мандалорианецът” (The Mandalorian) от вселената на „Междузвездни войни”, излъчван от Дисни +, и бързо стана любимец на феновете.

Търсенето на играчката винаги е било голямо, но преди Нова година се е превърнал в плюшена играчка № 1 сред най-продаваните продукти. На второ и трето място са куклите Cabbage Patch Kids.

Ако все още не сте си купили Малкия Йода, точно сега няма да можете да го направите. Най-скорошната доставка се очаква около 25 май 2020 г., т.е. засега можете само да направите предварителна заявка.

 

Вижте още:

„Дисни“ пред дилема за ролята на принцеса Лея

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Малкият Йода, Междузвездни войни, играчка, Амазон

StreetBoard

Копаят третия лъч на метрото с машина-гигант

Вторник, 28 Февуари 2017 / Истории от града
Новият маршрут на подземната железница трябва да заработи до три години   Нова тунелопробивна машина започна работа днес по трасето на третия лъч на метрото. Тя ще копае средно по 21 метра на ден в 7-километровия участък от метростанция „Красно село” до Малък градски те [...]

Standard&Poor's повиши кредитния рейтинг на България

Събота, 30 Ноември 2019 / Общество
Международната рейтингова агенция S&P Global Ratings повиши дългосрочния и краткосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута до 'BBB/A-2' от 'BBB-/A-3'. Перспективата пред рейтинга е положителна, съобщиха от Министерството на финансите. Повишението на рейтинга е в [...]