Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Обичаш горчиво? Значи си психопат

Четвъртък, 01 Юни 2017 / Стил
673
  • Stefan Johnson, Unsplash.com

 

 

Смята се, че може да познаете човек според това какво пие

 

Ако сте любител на горчиви напитки, според учените вие сте психопати и обичате да причинявате болка на другите. Така че, ако излизате на среща внимавайте какво ще поръчате.

Същевременно свестните и готини хора стоят по-далеч от горчиви напитки и храни – например черно кафе и шоколад.

Ако в коктейла ви има горчива нотка, това това е като пътуване на висока скорост без спирачки. Ще ви дадем няколко напитки за ориентация дали сте психо или не.

 

 

1.Bloody Mary

 

Почти без съмнение сте психично здрав. Уверете се - помиришете го, защото марката водка има значение – може леко да нагарча. И всеки знае, че на хората, които я пият чиста, не трябва да им се вярва дори малко.

 

2. Jaegarbomb

 

Ако си падате по тази смес от ликьор и енергийна напитка, то определено имате комплекс Питър Пан. Все още упорито и решително отказвате да пораснете.

 

3.Absinthe

 

Претенциозен артистичен тип, който обича да си мисли, че живеем в 19 век. Вероятно е собственик на пухкава котка, наречена Джерард. Ако обаче го снимате след употребата на напитката, по-добре избягявайте едрите планове – абсентът е коварен алкохол и може да ви преобрази до наузнаваемост.

 

4.Champagne

 

Сериозно ли избирате шампанско?! Ако го направите на първа среща, това означава, че сте 100% нарцис, тоест обичате се и сте си напълно самодостатъчни.

 

5.Long Island Ice Tea

 

От любителя на смесицата от уиски и студен чай очаквайте много измамно поведение по време на вечерта. Не че това е непременно нещо лошо – най-малкото ще ви забавлява.

 

Така според психолозите се определя психическото състояние на човека според избраното питие, но не забравяйте - вкусът си е ваш и той служи главно за удоволствие.

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

напитки, психология, типове личности

StreetView

Увеличават цените в зимните курорти

Четвъртък, 08 Декември 2016 / Места
Голяма част от хотелите вече са запълнени за празниците през декември   Очакването за повече туристи през зимния сезон води до повишаване на цените в зимните курорти. Така зимната почивка се очертава с 10-15% по-скъпа в сравнение с миналогодишната. С 25% повече са и резервациите, показ [...]

Кукенхоф - Градината на лалетата

Петък, 14 Април 2017 / Места
Когато луковиците попадат в Холандия, настъпва такава истерия, че се надува най-големият балон на пазара на цветя, познат в света изобщо   Кукенхоф е най-красивата пролетна градина в света със столетна традиция в отглеждането на лалета. Кукенхоф означава Кухненска градина – по в [...]