Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Тя, роклята

Сряда, 07 Юни 2017 / Стил
412
  • pixabay.com

Роклята е задължителна част от дамския гардероб, а този сезон е и особено актуална

 

Стилна, женствена и едновременно непретенциозна и удобна. Роклята е задължителна част от дамския гардероб, а този сезон е особено актуална така наречената 45-часова рокля. Това е онзи тип рокля, която е удобна през работния ден и същевременно да излезете и вечерта с нея без да се чувствате, като Пепеляшка в офиса.

Рокля с едно рамо или Ъпгрейт парти. През 2015 г стилът се базираше на неоголените рамена. В 2016 г. вече бяхме с две загадъчно показващи се рамена, а през 2017г. на мода са роклите с едно рамо. Всъщност подобен тип рокля излиза на пазара още през 1989-та.

 

 

Стил „Кафтан” – удобен, елегантен, свободен и не ангажиращ със себе си. Този стил превзе пазара и се наложи дори на червения килим.

 

 

Роклята като униформа – удобно, практично, неподчертаващо. Представлява „шлифер” с колан.

 

 

Облечете рокля, която ви кара да се чувствате добре в кожата си и ви прави щастлива. Това е единствената дреха за която дизайнери от 70- те и млади творци се споразумяват, че трябва да присъства в женския гардероб.

Тя, роклята, е магнит за мъжкия поглед и го кара да се обръща отново и отново...

 

 

 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

рокля, мода, тенденции

StreetInside

Затворен кръг или спирала

Вторник, 24 Май 2016 / Към себе си
  Без да бъдат зададени болезнените въпроси, никога няма да се премине към болезнените отговори   Често ли си мислите, че не сте съвсем наред? Че, може би, страдате от някакви форми на депресия или истерия? Има ли моменти, в които непрестанно си задавате едни и същи въпроси, без д [...]

Илън Мъск привлече $27 млн. за създаването на невронна гривна

Понеделник, 28 Август 2017 / Кариера
Neuralink работи върху създаването на миниатюрни чипове, които подобряват когнитивните способности на хората   Основаната от Илън Мъск млада компания Neuralink привлече $27 милиона инвестиции за създаването на „невронна гривна“, която може да съедини човека с компютъра. Върх [...]