Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Тя, роклята

Сряда, 07 Юни 2017 / Стил
165
  • pixabay.com

Роклята е задължителна част от дамския гардероб, а този сезон е и особено актуална

 

Стилна, женствена и едновременно непретенциозна и удобна. Роклята е задължителна част от дамския гардероб, а този сезон е особено актуална така наречената 45-часова рокля. Това е онзи тип рокля, която е удобна през работния ден и същевременно да излезете и вечерта с нея без да се чувствате, като Пепеляшка в офиса.

Рокля с едно рамо или Ъпгрейт парти. През 2015 г стилът се базираше на неоголените рамена. В 2016 г. вече бяхме с две загадъчно показващи се рамена, а през 2017г. на мода са роклите с едно рамо. Всъщност подобен тип рокля излиза на пазара още през 1989-та.

 

 

Стил „Кафтан” – удобен, елегантен, свободен и не ангажиращ със себе си. Този стил превзе пазара и се наложи дори на червения килим.

 

 

Роклята като униформа – удобно, практично, неподчертаващо. Представлява „шлифер” с колан.

 

 

Облечете рокля, която ви кара да се чувствате добре в кожата си и ви прави щастлива. Това е единствената дреха за която дизайнери от 70- те и млади творци се споразумяват, че трябва да присъства в женския гардероб.

Тя, роклята, е магнит за мъжкия поглед и го кара да се обръща отново и отново...

 

 

 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

рокля, мода, тенденции

StreetInside

На път

Петък, 11 Ноември 2016 / Към себе си
„Млади автори“: Може би накрая ще установя, че съм това, което винаги съм търсил     На път съм. Себе си търся! Няма по-вълнуващо пътуване от това. Не зная кога точно започна и откъде. В него няма отправна точка нито пътеводна звезда. Пред себе си не съзирам примери ж [...]

Академия за автентично лидерство

Сряда, 04 Май 2016 / Кариера
  „Помислете за живота си като за къща. Може ли да се съборят стените между стаите и един и същи човек да е във всяка една от тях?“   След анализ на близо 3000 страници от преписи и изследвания сред най-успешните лидери се установи, че никъде не се срещат универсални [...]