Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Тя, роклята

Сряда, 07 Юни 2017 / Стил
369
  • pixabay.com

Роклята е задължителна част от дамския гардероб, а този сезон е и особено актуална

 

Стилна, женствена и едновременно непретенциозна и удобна. Роклята е задължителна част от дамския гардероб, а този сезон е особено актуална така наречената 45-часова рокля. Това е онзи тип рокля, която е удобна през работния ден и същевременно да излезете и вечерта с нея без да се чувствате, като Пепеляшка в офиса.

Рокля с едно рамо или Ъпгрейт парти. През 2015 г стилът се базираше на неоголените рамена. В 2016 г. вече бяхме с две загадъчно показващи се рамена, а през 2017г. на мода са роклите с едно рамо. Всъщност подобен тип рокля излиза на пазара още през 1989-та.

 

 

Стил „Кафтан” – удобен, елегантен, свободен и не ангажиращ със себе си. Този стил превзе пазара и се наложи дори на червения килим.

 

 

Роклята като униформа – удобно, практично, неподчертаващо. Представлява „шлифер” с колан.

 

 

Облечете рокля, която ви кара да се чувствате добре в кожата си и ви прави щастлива. Това е единствената дреха за която дизайнери от 70- те и млади творци се споразумяват, че трябва да присъства в женския гардероб.

Тя, роклята, е магнит за мъжкия поглед и го кара да се обръща отново и отново...

 

 

 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

рокля, мода, тенденции

StreetView

Резерватът Селъс в Танзания

Понеделник, 14 Август 2017 / Места
Едно от най-ценните места от дивата природа е сред застрашените обекти на ЮНЕСКО заради бракониерския лов на слонове и носорози   Резерватът Селъс е едно от последните места със запазена дива природа в Африка. Той е дом на голям брой слонове, гепарди, крокодили, хипопотами и диви кучета [...]

Надежда за коралите

Понеделник, 24 Юли 2017 / Места
Изследавотели от Австралия работят върху създаването на топлинно устойчиви микроорганизми, които да спасят рифовете   Топлинно устойчивият корал не е изкуствена конструкция. Мутацията възниква естествено в Австралия, където коралите са намерили начин да се адаптират и оцелеят. Изследов [...]