Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Време с децата: Коледна звезда

Понеделник, 13 Ноември 2017 / Стил
1374
  • сн. Надя Борисова
  • Сн. Надя Борисова
1 / 4

Как да си направим сами украса и да прекараме време с децата

 

Топлина с мирис на канела в очакване на Коледа. Тези дни ми донасят благост, която ме зарежда за цялата година. Подготовката за празника са дните в които сядам и просто творя. Друго е, когато излезе нещо от собствените ти ръце. Децата много се радват и се учат на търпение и стил.

Ще ви покажа коледна звезда, която може да стане истинско произведение на изкуството без много материали и сериозни усилия.

Необходими материали:

Тоалетни ролки - 2бр (за два броя звезди)

Лепило С 200

Ножица

Линия

Брокат (по избор)

Вземете ролката и я притиснете така,че четирите краища да се съединят. Отмерете с линия равни разделения на ролката и нарежете кръгчетата.

Подредете звездата от четири кръгчета, а останалите прегънете на две и поставете между четири кръгчета, залепете. След като изсъхне лепилото, намажете с четка отново звездата и поръсете с брокат.

 

 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

коледна звезда, деца, родители, занимания вкъщи

StreetBoard

44% от българите са расисти

Петък, 26 Май 2017 / Общество
Половината българи смятат, че някои култури превъзхождат други култури   Близо половината от българите смятат, че определени раси превъзхождат други раси за разлика от мнозизинството от хората по света. Това показва годишното сравнително изследване на „Галъп интернешънъл”, [...]

В Австралия заваля дъжд

Вторник, 07 Януари 2020 / Общество
Милиони животни загинаха в огнената стихия, а светът събра ръце в молитва за спасение   Дъжд заваля над опустошаваните от горски пожари райони на Австралия, а температурите спаднаха. Валежи имаше над източния бряг - от Сидни до Мелбърн, а в Нов Южен Уелс е имало порой, съобщи Нова. Влас [...]