Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Мисия Коледа

Вторник, 13 Декември 2016 / Родители
1592
  • Red Paper Plane
  • Red Paper Plane
  • Red Paper Plane
  • Red Paper Plane
1 / 4

Три образователни игри, с които децата могат да изработят украсата, да разказват истории и да научат много за света

 

Коледа е време за семейството, в което заедно с най-малките украсяваме дома, разказваме истории и пътешестваме. Дните в очакване на празниците може да станат още по-забавни с коледното издание от три мисии на Red Paper Plane.

Мисиите се изпълняват за 7-9 дни, като всеки ден детето има конкретни задачи, за да създаде накрая своето собствено творение.

С Мисия: Разказвач децата ще създадат и разкажат своята собствена коледна история с помощта на 32 карти. От тях детето избира героите, местата, на които ще отидат и неочакваните ситуации, в които ще попаднат, а накрая ще разкаже своя приказка. 

С Мисия: Пътешественик ще обиколите света със 7 интересни истории за дядо Коледа от Финландия, Холандия, Сингапур, Мадагаскар, Мексико, Хавай и България и ще изпратите собственоръчно изработени картички от тези места на своите близки.
А Мисия: Декоратор идва на помощ да изработите уникална коледна украса за дома по любима семейна тема.

Red Paper Plane е първият по рода си образователен метод за 3-6 годишни деца и един от малкото структурирани формати за деца в ранна и предучилищна възраст, които развиват креативност и решаване на проблеми. Играта се случва под формата на мисии - тематични проекти, чрез които децата се потапят в света на реална професия или човешка дейност и за определен период от време решават поставено предизвикателство, следвайки процеса дизайн мислене, адаптиран за възрастта им. Игрите-мисии Red Paper Plane e създадени  в България и се играят и развиват в целия свят. 

Коледното издание може да бъде закупено от bg.rpplane.com. Получавате дневниците на детето в PDF формат, готови за отпечатване и игра.

 

Вижте още: 

Полетът на червения хартиен самолет 

Учене чрез изпълнение на мисии 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Red Paper Plane, образователни игри, Коледа

StreetInside

Аз съм лош актьор

Четвъртък, 07 Април 2016 / Към себе си
  Понякога знам предварително сценария, понякога изобщо не знам какво ще се случи по-нататък в моята пиеса   Аз съм актьор на сцената на моя живот. Понякога знам предварително сценария, понякога изобщо не знам какво ще се случи по-нататък в моята пиеса. И никога не знам с кого ще [...]

Стаж в България подготвя за работа в чужбина

Четвъртък, 04 Май 2017 / Кариера
Карол семестър е програма за обучение в практиката за студенти по икономика и финанси с интереси в областта на капиталовите пазари   Как се кандидатства за стаж във водещи световни финансови институции? Какви въпроси задават? Каква подготовка е необходима и за какви подводни камъни тряб [...]