Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Мисия Коледа

Вторник, 13 Декември 2016 / Родители
1687
  • Red Paper Plane
  • Red Paper Plane
  • Red Paper Plane
  • Red Paper Plane
1 / 4

Три образователни игри, с които децата могат да изработят украсата, да разказват истории и да научат много за света

 

Коледа е време за семейството, в което заедно с най-малките украсяваме дома, разказваме истории и пътешестваме. Дните в очакване на празниците може да станат още по-забавни с коледното издание от три мисии на Red Paper Plane.

Мисиите се изпълняват за 7-9 дни, като всеки ден детето има конкретни задачи, за да създаде накрая своето собствено творение.

С Мисия: Разказвач децата ще създадат и разкажат своята собствена коледна история с помощта на 32 карти. От тях детето избира героите, местата, на които ще отидат и неочакваните ситуации, в които ще попаднат, а накрая ще разкаже своя приказка. 

С Мисия: Пътешественик ще обиколите света със 7 интересни истории за дядо Коледа от Финландия, Холандия, Сингапур, Мадагаскар, Мексико, Хавай и България и ще изпратите собственоръчно изработени картички от тези места на своите близки.
А Мисия: Декоратор идва на помощ да изработите уникална коледна украса за дома по любима семейна тема.

Red Paper Plane е първият по рода си образователен метод за 3-6 годишни деца и един от малкото структурирани формати за деца в ранна и предучилищна възраст, които развиват креативност и решаване на проблеми. Играта се случва под формата на мисии - тематични проекти, чрез които децата се потапят в света на реална професия или човешка дейност и за определен период от време решават поставено предизвикателство, следвайки процеса дизайн мислене, адаптиран за възрастта им. Игрите-мисии Red Paper Plane e създадени  в България и се играят и развиват в целия свят. 

Коледното издание може да бъде закупено от bg.rpplane.com. Получавате дневниците на детето в PDF формат, готови за отпечатване и игра.

 

Вижте още: 

Полетът на червения хартиен самолет 

Учене чрез изпълнение на мисии 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Red Paper Plane, образователни игри, Коледа

StreetInside

Четири съвета за пълно щастие

Вторник, 03 Януари 2017 / Към себе си
  От един див дунавски вълк, който така и никой не успя да опитоми досега   Поглезете се! Всеки от нас се е наказвал с двулитровка бира и пакетче семки, но това не означава, че трябва цял живот да караме така. Вземете си веднъж една бутилка хубаво пиене, от Джак нагоре. Поръ [...]

Ако не можете да прощавате, ще останете бедни

Петък, 27 Януари 2017 / Към себе си
  Тайната на благоденствието и законите на успеха на Ранди Гейдж   Успехът е да правиш това, което те прави щастлив. Щастието започва с осъзнаването на собствените ни нужди. Ако преследвате нещата, които имат значение за вас, парите сами ще дойдат. Вярвам, че има по-висша от нас с [...]