Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Деца и родители на опашка за наука

Неделя, 10 Юли 2016 / Истории от града
901
  • Опашката достигаше сградата отсреща

 

 

Свободният ден за малчуганите в детския научен център „Музейко“ се превърна в кошмар за всички родители, решили да се възползват от промоцията днес. Към 12 часа на входа на центъра се извиваше над 50 метра опашка от родители и деца. Много малчугани останаха разочаровани и се наложи да си тръгнат разплакани, тъй като родителите им се отказаха от изпитанието да висят няколко часа в жегата, за да се докоснат децата им до науката.

Иначе от „Музейко” са обявили началото на „Умна ваканция-време за приключения”. На нея ще има организирани игри с ателиета на открито сутрин, както и занимателно училище с тематични и научни работилници, арт ателиета исвободни игри. За умната ваканция музеят е подготвил сезонна карта за посещения, за която се плаща умерена цена.
Цените в „Музейко” през уикенда са по 8 лв. за дете и 15 лв. за възрастен, а през седмицата децата влизат срещу билет от 6 лв., а възрастните плащат по 10 лв. 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Музейко, свободен вход, опашка

Street of Art

Някои витамини могат да бъдат опасни: Витамин D

Четвъртък, 12 Юли 2018 / Хранене и Здраве
Твърде много от него може да увреди сериозно бъбреците    Преди време започнахме тема за витамините, които могат да бъдат предозирани и да доведат до нежелани и дори опасни за здравето последствия. Първата статия беше за витамин А. Сега ще се спрем на витамин D. Нека при [...]

Лиса Джерард ще пее с "Мистерията на българските гласове"

Четвъртък, 11 Май 2017 / Под прожектора
Хорът ще представи новите си песни на два концерта през юни с участието на австралийската певица  Дни след завръщането си от САЩ хорът „Мистерията на българските гласове“ започна подготовката за два нови концерта, на които ще представи новия си репертоар. Големите конц [...]