Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Куче чака стопаните си месец пред изгорелия им дом

Неделя, 09 Декември 2018 / Истории от града
271
  • The Straits Times ‏

Медисън пазил къщата на семейството си докато бил открит 

 

Куче дочака своите стопани, които се върнаха след месец на мястото, където се е намирал техният дом, изпепелен от горските пожари в Калифорния. Медисън е чакал почти месец около изгорялата къща, съобщава телевизия „Фокс 8“, цитирана от БГНЕС. Неговите собственици не са могли да дойдат по-рано заради огъня в района.

 

 

През цялото това време кучето ги е чакало все едно е охранявало своя бивш дом, съобщиха от местната организация за спасяване на бездомните животни. Една от служителките в организацията го е хранела.

 

 

Горският пожар избухна в Северна Калифорния на 8 ноември и стана най-разрушителният в историята на щата. По последни данни той е отнел живота на 85 души и е разрушил около 14 хиляди къщи, 528 бизнес сгради и над 4 хиляди други постройки. Пожарът беше локализиран една на 25 ноември.

 

 

Вижте още: 

Жена пропътува 120 км, за да спаси изоставено куче

Голдън ретривър спаси бебе коала

Куче оживя под развалините от земетресението в Италия

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

куче, пожар, къща, Калифорния, стопани

Street of Art

Как да се справим с лошото настроение

Събота, 25 Юни 2016 / Хранене и Здраве
  Вярвате или не, ако си подредите задачите от вечерта, сутринта ви ще е много по-усмихната   Ако сутрин ставате вече уморени и в лошо настроение, това почти сигурно означава само едно - просто не умеете да започвате както трябва деня. Ето няколко съвета от zdrave.bg за добро нача [...]

Кафявото злато на боговете

Четвъртък, 07 Юли 2016 / Хранене и Здраве
  В европейския ден на шоколада припомняме полезните свойства на какаото   На 7 юли се чества Европейския ден на шоколада. На тази дата през 1550 г. е доставена първата партида шоколад от Америка за Испания. Отбелязва се във всички страни-членки на Европейския съюз. Шоколадът е [...]