Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Куче чака стопаните си месец пред изгорелия им дом

Неделя, 09 Декември 2018 / Истории от града
213
  • The Straits Times ‏

Медисън пазил къщата на семейството си докато бил открит 

 

Куче дочака своите стопани, които се върнаха след месец на мястото, където се е намирал техният дом, изпепелен от горските пожари в Калифорния. Медисън е чакал почти месец около изгорялата къща, съобщава телевизия „Фокс 8“, цитирана от БГНЕС. Неговите собственици не са могли да дойдат по-рано заради огъня в района.

 

 

През цялото това време кучето ги е чакало все едно е охранявало своя бивш дом, съобщиха от местната организация за спасяване на бездомните животни. Една от служителките в организацията го е хранела.

 

 

Горският пожар избухна в Северна Калифорния на 8 ноември и стана най-разрушителният в историята на щата. По последни данни той е отнел живота на 85 души и е разрушил около 14 хиляди къщи, 528 бизнес сгради и над 4 хиляди други постройки. Пожарът беше локализиран една на 25 ноември.

 

 

Вижте още: 

Жена пропътува 120 км, за да спаси изоставено куче

Голдън ретривър спаси бебе коала

Куче оживя под развалините от земетресението в Италия

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

куче, пожар, къща, Калифорния, стопани

Street of Art

Хиляди се разходиха по вода

Неделя, 19 Юни 2016 / Под прожектора
  Плаващите кейове на Кристо привлякоха огромен брой посетители още в първия ден от откриването на инсталацията      „Уникално преживяване, да ходиш по вода! Велик Кристо! Истинският посланик на България! На платформата, с която обикаля езерото, а всички ръкопляск [...]

Екодизайн – как строителството може да щади природата

Сряда, 01 Ноември 2017 / Стил
Проекти, които показват, че човекът и природата могат да живеят в хармония   Човешката дейност разрушава природата, но има и строителство, което не просто щади природата, а възстановява разрушеното от човешката дейност и наистина създава усещането за връзка с околната среда. Ето пет от [...]