Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Куче чака стопаните си месец пред изгорелия им дом

Неделя, 09 Декември 2018 / Истории от града
240
  • The Straits Times ‏

Медисън пазил къщата на семейството си докато бил открит 

 

Куче дочака своите стопани, които се върнаха след месец на мястото, където се е намирал техният дом, изпепелен от горските пожари в Калифорния. Медисън е чакал почти месец около изгорялата къща, съобщава телевизия „Фокс 8“, цитирана от БГНЕС. Неговите собственици не са могли да дойдат по-рано заради огъня в района.

 

 

През цялото това време кучето ги е чакало все едно е охранявало своя бивш дом, съобщиха от местната организация за спасяване на бездомните животни. Една от служителките в организацията го е хранела.

 

 

Горският пожар избухна в Северна Калифорния на 8 ноември и стана най-разрушителният в историята на щата. По последни данни той е отнел живота на 85 души и е разрушил около 14 хиляди къщи, 528 бизнес сгради и над 4 хиляди други постройки. Пожарът беше локализиран една на 25 ноември.

 

 

Вижте още: 

Жена пропътува 120 км, за да спаси изоставено куче

Голдън ретривър спаси бебе коала

Куче оживя под развалините от земетресението в Италия

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

куче, пожар, къща, Калифорния, стопани

StreetInside

Говорете си сами. Сериозно

Вторник, 13 Септември 2016 / Към себе си
  Науката обяснява как говоренето сам на себе си подобрява работата на мозъка     На всеки от нас се е случвало да си говори сам, особено докато търси нещо и се ядосва, че не го намира. Оказва се обаче, че именно назовававането на това, което търсим, ни помага да го намерим [...]

Подаръците на интуицията

Неделя, 29 Май 2016 / На предела
  Защо интуитивните хора се възползват максимално от ситуацията и са по-успешни, докато други не могат     Трудно е се обясни какво е интуицията. Някои я приписват на късмет, някои я отхвърлят изобщо и я поставят в същата група като картите таро, докато други хора я използва [...]