Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Надежда под бомбите: Бебе проплака в метрото на Киев

Събота, 26 Февуари 2022 / Истории от града
281
  • facebook
1 / 2

Малката Миа бързо се превърна в символ на надеждата

 

Бебе се е родило в метрото на Киев през втората нощ от атаката срещу Украйна. Снимката на малката Миа бързо се превърна в символ на надеждата в социалните мрежи. Момиченцето, проплакало, докато 23-годишната ѝ майка се укривала от ракетния обстрел, съобщи Daily Mail.

На помощ на родилката се притекъл украинският полицай Микола Шлапак, който помогнал при раждането. След това успял да извика линейка и майката и бебето били настанени в болница.

Оказва се, че това не е единственото бебе родено под бомбите - акушерка от едно от родилните отделения в града съобщи с разрешението на майката, че новородено момченце също е изплакало за пръв път тази нощ. Поради бомбардировката част от отделението е било разрушено, така че майките и бебетата сега се крият в мазето.

 

Вижте още:

Европа не беше подготвена за войната в Украйна

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Украйна, Киев, война, бебе, надежда

StreetInside

Не лицето ни прави красиви

Вторник, 24 Януари 2017 / Към себе си
Каква е тайната на привличането    Питали ли сте се защо някои много красиви според общоприетата представа хора не са толкова популярни, колкото някой средностатистически Джо или някоя обикновена Джил, които привличат далеч по-голямо внимание? Тайната на привлекателността не е [...]

Мотивационни и поведенски разстройства

Понеделник, 24 Януари 2022 / На предела
  Обсесивни разстройства и разстройства на преживяванията   Разбирате, че в тази тема ще разгледаме три групи симптоми. Почваме с първата група, която включва две подгрупи - 1.) мотивационни разстройства и 2.) поведенски разстройства. 1.) Към мотивационните разстройства можем да [...]