Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Оперираха Стоянка Мутафова, тя гледа към сцената

Вторник, 29 Ноември 2016 / Истории от града
1103
  • cross.bg
Снощи актрисата беше приета в болница заради сърдечна слабост
 
 
Актрисата Стоянка Мутафова, която вчера следобед беше приета в болница "Токуда" е добре, съобщи дъщеря й Мария Грубешлиева пред Нова телевизия. Майка й е била оперирана снощи, но състоянието й е стабилно. 

Веднага след приема на актрисата в болницата е сформиран екип, под наблюдението на който тя е останала през цялата нощ. Направили са й пълен обем изследвания и процедури.

"Снощи тя претърпя една рутинна операция за един кръвоносен съд, който беше стеснен. Вече е много добре, има телефон при нея. Сложен й е един стент и днес аз й оставих телефон, въпреки че не е редно. Чухме се сутринта, беше в много добро настроение и ме пита дали в неделя ще играе в "Сълза и смях". Много благодаря на Ирен Кривошиева, тя много ни помогна", заяви пред Нова телевизия Мария Грубешлиева-Муки.

Нощта премина спокойно, състоянието на пациентката се стабилизира, но Стоянка Мутафова ще остане под наблюдение колкото е необходимо, заяви ръководителят на отдел „Връзки с обществеността” на болницата Боряна Маринкова пред бТВ.

„Наше правило е да не оповестяваме пациентска информация. Когато можем, ще ви дадем повече информация, а най-много бихме се радвали тя да ви я даде сама”, добави Маринкова.

"Стоянка изглежда много добре. Посетих я към 21 часа снощи. Тя се хранеше, шегуваше се и питаше кога е следващото ни представление", заяви пред Нова телевизия актрисата Ирен Кривошиева.

94-годишната актриса, която е предложена за вписване в Книгата на рекордите "Гинес", ще остане в "Токуда" още няколко дни.
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Стоянка Мутафова, Токуда, операция

Street of Art

Време с децата: Идеи за сърчица

Неделя, 12 Февуари 2017 / Стил
  Няколко идеи за вдъхновение и забавление    Освен, че ще се забавлявате заедно с децата, идеите за ръчно изработени подаръци и украси, които събрахме тук, могат да развият детското въображение, помагат за усъвършенстване на движенията, учат на търпение и какво ли още н [...]

Ленард Коен - мечтателят

Петък, 11 Ноември 2016 / Под прожектора
Светът се покланя пред един от най-почитаните и неподражаеми поети и музиканти на своето поколение Тъжната новина за смъртта на 83-годишния Коен, беше оповестена със съобщение на неговия сайт и на страницата му във Фейсбук. „С дълбока скръб ви съобщаваме, че легендарният поет, [...]