Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Предстои основен ремонт на ключови булеварди в София

Вторник, 28 Март 2017 / Истории от града
329
  • snimka.bg

Първите участъци, които ще бъдат ремонтирани, са бул. „Шипченски проход“, бул. „Дондуков“ и ул. „Граф Игнатиев“

 

Започват ремонти по най-компрометираните пътни участъци в столицата, на които не са извършвани обновления с десетилетия и имат проблеми с отводняването, съобщи ресорният зам.-кмет Евгени Крусев по време на инспекция на ремонт на квартални улици в София.

Първите участъци, които ще бъдат ремонтирани, са бул. „Шипченски проход“, бул. „Дондуков“ и ул. „Граф Игнатиев“. Предстоят сериозни ремонти и на бул. „България“, „Прага“ и „Монтевидео“.

Един от най-мащабните ремонти в София ще е на бул. "Дондуков". Той започва на 1 юни и ще продължи до 1 септември. Ремонтът е разделен на четири етапа, така че да се осигури максимално достъпа на всички хора, които живеят, или които преминават оттам.
Ремонтните дейности започват в участъка от ул. „Кракра“ до бул. „Васил Левски“, като стартираме с промяна на водопроводни и канализационни отклонения и се преминава към останалите участъци от булеварда - от бул. „Васил Левски“ до ул. „Раковска“ и от ул. „Раковски“ до Министерски съвет. 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

ремонти, улици в София, Евгени Крусев

Street of Art

Незаменимото първо мляко

Четвъртък, 18 Октомври 2018 / Хранене и Здраве
Коластрата е най-добрата храна, която осигурява всичко важно за здравето   Изобщо не е случайно, че се говори толкова много за позлата от кърменето. В първото мляко на майката се съдържа всичко, което е нужно на малкия организъм да укрепне и да се приспособи към външната среда. Различни [...]

Японките си искат очилата

Четвъртък, 14 Ноември 2019 / Стил
В социалните мрежи се води истинска война срещу забрана, въведена от много компании   Хаштаг „забрана за очила” набра популярност в Япония, а в социалните мрежи разпалено се дискутира ограничението, което е въведено от няколко компании. Повод за това е филм, излъчен по телев [...]