Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Предстои основен ремонт на ключови булеварди в София

Вторник, 28 Март 2017 / Истории от града
314
  • snimka.bg

Първите участъци, които ще бъдат ремонтирани, са бул. „Шипченски проход“, бул. „Дондуков“ и ул. „Граф Игнатиев“

 

Започват ремонти по най-компрометираните пътни участъци в столицата, на които не са извършвани обновления с десетилетия и имат проблеми с отводняването, съобщи ресорният зам.-кмет Евгени Крусев по време на инспекция на ремонт на квартални улици в София.

Първите участъци, които ще бъдат ремонтирани, са бул. „Шипченски проход“, бул. „Дондуков“ и ул. „Граф Игнатиев“. Предстоят сериозни ремонти и на бул. „България“, „Прага“ и „Монтевидео“.

Един от най-мащабните ремонти в София ще е на бул. "Дондуков". Той започва на 1 юни и ще продължи до 1 септември. Ремонтът е разделен на четири етапа, така че да се осигури максимално достъпа на всички хора, които живеят, или които преминават оттам.
Ремонтните дейности започват в участъка от ул. „Кракра“ до бул. „Васил Левски“, като стартираме с промяна на водопроводни и канализационни отклонения и се преминава към останалите участъци от булеварда - от бул. „Васил Левски“ до ул. „Раковска“ и от ул. „Раковски“ до Министерски съвет. 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

ремонти, улици в София, Евгени Крусев

StreetInside

Направено добро назад не се връща

Петък, 17 Юни 2016 / Към себе си
  Или защо не трябва да се сърдите на хората за нещата, които сте направили с желание     Получавали ли сте подарък, за който дори не сте се надявали? Това може да бъде от мечтаната екскурзия до различни вариации на помощ от приятели и близки, за неща и области, за които не [...]

Самохипнозата като инструмент за щастие

Понеделник, 12 Септември 2016 / На предела
  Ръководство в 6 стъпки за постигане на целите чрез самохипноза    Самохипнозата е състояние, в което човек понякога изпада, без да съзнава. Самите хипнотерапевти казват, че всяка хипзона е самохипноза, защото вие сте тези, които контролирате това състояние. Тя обаче може да [...]