Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Квантовата физика и „излизането от тялото“

Сряда, 29 Март 2017 / На предела
2190
  • unsplash.com

 

Продължение 

Две десетилетия след първото ми преживяване извън тялото, все още в търсене на отговори, реших да потърся формално образование в областта на физиката. През пролетта на 2016 година завърших бакалавърска степен по физика в Тексаския университет в Арлингтън. По време на подготовката на задание, дадено ми от преподавателя по физика, в което трябваше да подготвя презентация пред класа за "квантуване на електромагнитното поле", просветлението се появи.

Vehram Ethereal Array - VEA (Предполага се, че етерното тяло е изградено от частиците неутрино, които не притежават маса на покой и могат да преминават през всички прегради – бел. ред. ) включва шест сферични/точкови източници на "етерна" квантова радиация, образувайки "осмостенна" конфигурация извън физическото тяло. Тази геометрична форма може да си представим като ъглите на две четиристранни пирамиди, подредени заедно в техните основи). Всяка една от тези "екстракорпорални чакри" е източник на вибрационната вълна и може да бъде независимо изследвана от всеки, който е в хинпотично състояние и/или психически готов да черпи енергия във физическото тяло от появата на вибрационната вълна.

Едно от последствията на квантовата радиация от точка/сферичен източник е генерирането на ефекта на електромагнитното поле, в този случай открит от това, което заобикаля всеки VEA -център.

Такова поле се описва от Закона за обратната сила. Електрическото поле, генерирано от присъствието на заредена частица е силно аналогично. Докато физическото измерване не е било възможно, може да се предположи, че полето, генерирано от VEA-центровете, всеки ръководен от закона за силата на обратния квадрат, така както се управляват електромагнитните полета. Това би било вярно (на базата на математическия модел на Гаус), ако основната сила е с голям радиус на действие, както в случая с електромагнитната сила и силата на тежестта.


Директен контакт между

ефирното тяло и енергийните центрове

 

Това е поведение, което е независимо съзнателно наблюдавано и се очаква да се наблюдава навсякъде от всеки, който прави такава връзка. VEA служи като външно разположена система от точки, чието уникално място извън физическото тяло позволява независима от обекта демонстрация на способността на съзнанието за постигане на пространствено разделяне от физическото тяло и мозъка чрез етерен субстрат, докато динамичното разреждане, като независимо съзнателно наблюдение, демонстрира необходимото съществуване на материално тяло, състоящо се от ефирна материя. Прозрението дойде при мен в хода на подготовката на презентацията за квантуването на електромагнитното поле - единственият начин за отчитане на поведението, управляващо етерното тяло, е ако в действителност тази система е квантово механично управлявана.

Заедно с това понятие дойде друго категорично осъзнаване - всички квантови механични системи са "истински" аспекти на природата!

Всяко динамично освобождаване чрез проводяща среда изисква принципите на квантовата физика - квантовата електродинамика и квантовата хромодинамика. Те включват наличието на заряд, както положителен и отрицателен (в този случай, вероятно Ин / Ян, според Източната философия), заедно с наличието на най-малко два вида частици, които да служат като носители на основната сила, както и като допълнителна основна сила, носеща и обменяща частиците, която да взаимодейства с частиците - за електромагнитната сила, тази частица е фотонът.
Освен това, атомната структура, съществуването на маса, както и различното съотношение на обем на частиците, всички играят ключова роля в способността за освобождаване чрез проводяща среда. Маса се дава на всички частици чрез полето на Хигс, и тъй като VEA се намира на около етерното тяло, което от своя страна е свързано с физическото тяло, то е разумно да се заключи, че взаимодействията с физическата материя са налице, въпреки че може би е изключително трудно да се открие физически. (Почти всички физически средства за измерване, са електромагнитни и срещат същите трудности като тези, свързани с откриването на тъмна материя).

 

Съзнанието е основополагащото

 

Системата Vehram Ethereal Array представлява основния играч в науката и изследването на съзнанието. Тя не се противопоставя на това, което излага науката, а по-скоро се основава на него, отразявайки ярката светлина на квантовата физика в неразбраното дотогава явление. Твърденията в тази статия се базират на законите на квантовата физика, според Стандартния модел и квантова теория на полето. Единственото допълнение, (като изключим VEA), е способността на съзнанието да манипулира тези фундаментални сили.

Ако съзнанието е наистина в състояние да съществува извън физическото тяло, притежаващо способността да манипулира основните области на действителността, то може да бъде разглеждано като самостоятелно. Всъщност съзнанието трябва да е по-фундаментално от полетата, насищащи Вселената, тъй като тя не може да бъде зависима от материалните тела. Съзнанието има способността да контролира тези области и да се постигне пространствено разделяне от физическото тяло. Това е малък скок към идеята, че способността на съзнанието да избира и изпълнява решенията в рамките на параметрите на физическото тяло са просто подвизи на съзнателен контрол върху квантовите елементи на физическата материя в мозъка.

 

Първа част: Как квантовата физика доказва отделянето на съзнанието от тялото

 

Автор: Vessen E. Hopkins, Learning-mind.com

 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

енергия, етерно тяло, квантова физика, съзнание

Street of Art

Ядем сол с пластмаса

Сряда, 24 Октомври 2018 / Хранене и Здраве
Най-голямо е замърсяването в Азия     Над 90% от изследваните марки сол в световен мащаб съдържат микропластмаси, като най-голямо е количеството им в солта с произход от Азия. Това показва ново изследване, проектирано съвместно от Ким Сеунг-Киу, професор в южнокорейския национале [...]

Музикален маратон в подкрепа на деца

Четвъртък, 07 Юли 2016 / Под прожектора
Благотворителният концерт ще се излъчва в 50 държави и е най-мащабното подобно събитие в последните 30 години   Десетки музикални и филмови звезди се събират на Националния стадион “Васил Левски” на 1 октомври за 10-часов благотворителен концерт в подкрепа на децата, жертв [...]