Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Воините на Светлината

Понеделник, 10 Април 2017 / На предела
4701
  • unsplash.com

 

Чувствате ли се различен от другите? Имате ли натрапчивото чувство, че сте дошъл на земята с някаква цел?

 

Много хора се чувстват различни от останалите. Те са объркани от света и се чудят какъв е смисълът на всичко това. Имат силно чувство, че има нещо, което трябва да направят, но просто не могат да разберат какво е то.

Воините на Светлината, известни също като деца индиго или кристални деца, са хора, които са дошли на тази земя, с мисията за промяна на енергията на планетата. Те са тук, за да свалят негативните енергии и да насърчат любовта и светлината в света. Да си Служител на Светлината обаче не е лесна задача. В един свят, който не е напълно готов все още за тази енергия, тези хора обикновено се чувстват неразбрани и изолирани.

Но вие не сте сами. Има много хора в света, които копнеят за същите неща.

Воините (служителите) на Светлината идват на този свят с мисия. За нещастие, веднъж влезли в матрицата на това физическо проявление, ние страдаме от известна амнезия. Често не можем да си спомним защо сме дошли и какво е трябвало да правим. Но вътрешното чувство за цел в живота чака търпеливо да го поливаме, за да покълне и израсне.

Ако сте от тези хора, вероятно ще разпознаете следващите знаци:

 

1. Не се чувствате част от обществото

 

Може да чувствате, че не пасвате на обществото и хората около вас, дори на семейството си. Воините на Светлината не разбират популярните занимания, свързани с пари, материалното обсебване и конкуренцията. Вътре в себе си вие знаете, че планетата има достатъчно ресурси, за да може всички да живеят в изобилие и не можете да разберете защо обществото не позволява това да се случи. Не можете да стоите безучастни и губите всякаква надежда за способността на политиците да създадат по-справедлив свят. Разочаровани сте, че обществото изглежда твърде бавно се движи към равенство и справедливост.

 

2. Имате копнежи, които

не можете да обясните

 

Изглежда, че нещо липсва в живота ви. Това е като носталгия за нещо минало, или като тъга за място, което едва си спомняте. Вие знаете, че принадлежите някъде и сте в постоянно търсене на място, където ще бъдете разбран. Понякога срещате някой, с който знаете, че сте били заедно преди това и това се превръща в чудесно приятелство или връзка. Но често се чувствате разочаровани, че не можете да намерите своето място.

 

3. Знаете, че имате работа,

която трябва да свършите

 

Вътре в себе си вие знаете, че имате своя мисия на Земята. Изглежда като дума, която е на върха на езика и аха да се сетите за нея и не успявате. Може би сте чели много книги за наука, философия, и духовно развитие, но просто не може да намерите отговор на въпросите, които имате. В крайна сметка може да разберете, че отговорите не са в книгите или разговорите, или дори в статиите, които четете, те са дълбоко във вас и просто трябва да се научите да се настройвате на начин на мислене и усещане, който говори на различен език.


4. Имате дълбока вътрешна необходимост

да сте в услуга на останалите

 

Воините на светлината често са твърде чувствителни и високо емпатични. Те чувстват болката на другите и имат вътрешно желание да лекуват. Ако сте Служител на Светлината, вероятно се разстройвате, когато тези, които обичате, страдат, но изглежда не успяват да разберат това, което им показвате. Опитвате се да ги измъкнете от заблудата на матрицата и да им покажете любовта и светлината на света, но те все още не могат да го видят. Може би трябва да реализирате тази нужда да помагате на останалите, като насочите енергията си в писане, или рисуване, може да работите като медицински специалист, психолог или алтернативен терапевт.

 

5. Вие сте търсач

 

Като служител на Светлината, вие вероятно винаги сте бил привлечен от духовните практики и от младежка възраст сте се интересували от различни начини на мислене. Тези хора често започват със собствената семейна религия, но разширяват мисленето си в търсене на отговори. Често страдат от депресия, тревожност или други психически проблеми. Това е причинено от чувството, че нещо им липсва в живота и това, че са различни и не намират мястото си в обществото. Работил сте здраво, за да станете достатъчно добър. Не сте болен, вие просто съществувате на различно енергийно ниво от повечето хора около себе си.

 

6. Имате някакъв физически белег

 

Често Воините на Светлината имат необикновени очи, вероятно в изумителен, или различен цвят. Може би имате и рождени белези или други отличителни черти. В миналото белязаните по такъв начин са били наричани вещици.

Възможно е да имате проблеми със зрението или слуха, или здравословното състояние в дългосрочен план. Много от тези проблеми са причинени от опита на човек да се приспособи към един свят, който не е точно това, за което той е предназначен. Може да е трудно да си толкова интуитивен и чувствителен в един свят, който издига материалното над всичко останало.

Като алтернатива, вие може би имате силно развити сетива. Силно развитото обоняние или чувство за допир е много типично за Служителите на Светлината. Също така може да имате много силна интуиция и психически способности.

 

7. Вярвате в неща, които

не може да се видят

 

Служителите на Светлината разбират, че във Вселената има повече от материя. Вашите научни изследвания може да са доказали тези вярвания, както сега дори физиците разбират, че има сили, които не можем да измерим, засягащи нашата Вселена. Вие разбирате, че енергията е толкова важна, колкото и материалните неща. Отворени сте към възможностите на хора и енергии, които не можете да докоснете. Често се ръководите от Светлината и чувствате тези енергии, било то под формата на мисли и интуитивно ориентиране, или под формата на по-висше съществуване, или ангели. Вие сте с либерално мислене и дълбоко разбирате, че на този свят има повече отколкото може да се види с просто око.

 

Какво означава да си Воин на Светлината

 

Да си Воин на Светлината е трудно и вие имате нужда да вземете насериозно необходимостта от това да се грижите за себе си. Вие трябва да се защитите от негативните и изчерпващи енергии и да прекарвате време за възстановяване на енергията си, за да позволите на вашата вътрешна светлина да освети и да направи така необходимата промяна в света.

Ако разпознавате някои от тези знаци, следващата стъпка е да откриете повече за вашата цел в живота. Вероятно вече сте разбрали каква е тя. Това може да е старата ви мечта или идея, която отдавна искате да развиете. Ако имате нужда от помощ да откриете вашата задача тук на Земята, може да използвате медитация или други техники за свързване с вътрешния си „аз“.

Други начини да откриете вашата висша цел е да си водите дневник, да пишете с другата ръка, да се свържете с други хора, които мислят като вас. Във Вселената има изобилие и ние можем да се подкрепим взаимно в това пътешествие, за да донесем повече любов и светлина на света. Не забравяйте, че всяко ваше взаимодействие е възможност да споделяте своята светлина и да повишавате вибрациите на света. Така че всичко, което може да повиши вибрациите ви, ви помага да разпръсквате светлината.


Източник: learning-mind.com

 

Вижте още:

Децата на дъгата  

Различните поколения "духовни воини"

20 знака, че сте тук да промените света

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Воини на Светлината, деца индиго, кристални деца, енергия

StreetBoard

Спасените животни от Газа

Четвъртък, 15 Септември 2016 / Истории от града
  След години на изоставяне, затворени в клетки, гладуващи и без вода, и последните животни от зоопарка Хан Юнис в Газа вече са добре, съобщиха от международната организация за защита на животните Четири лапи. Всички те са на безопасно място в новите си домове, където получават подходящ [...]

Ударът e срещу свободата

Събота, 16 Юли 2016 / Общество
Ислямска държава пое отговорност за атентата в Ница   Джихадистката групировка "Ислямска държава" пое отговорност за нападението в Ница, предаде Ройтерс, като се позова на агенция Амак (Amaq). "Човекът, който извърши нападението в Ница, Франция, беше един от войниците на "Ислямска държ [...]