Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

За нас

 

StreetWatch.Bg е независимо онлайн списание. Хората, привлечени в този проект, са обединени от каузата да работим за развитието на онова гражданско общество, за което в последните години много говорим, но всъщност малко правим.

Нашите ценности са Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване и Любов. Много неща в България не ни харесват, но вярваме, че промяната започва от всеки човек поотделно и че обединени заедно, добрите хора създават добра реалност.

StreetWatch.Bg има амбициите да се превърне в социална медия, която предлага решения на проблеми и се ангажира с непопулярни каузи. Това е пространство за свободни хора, със своя позиция в обществото, които сами случват нещата в живота си. Затова и отделяме много място на темите за личното развитие, начините за достигане на вътрешно спокойствие и успех, отношенията между родителите и децата, проблемите в офиса, нещата, които определят живота ни и историите на обикновените хора. Наши автори са хора, утвърдени в професиите си, с активна позиция и желание да променят нещата. Можете да ни изпратите ваш материал на editors@streetwatch.bg.

 

Животът, какъвто го искаме

 

Уеб Дизайн: Никола Гударовски 

 

 

Нашите каузи

 

- Свобода на личността

Стоим зад правото на всеки да има равен шанс с останалите за образование и работа, да изразява себе си пълноценно и да живее свободно.

 

- Отговорно родителство

Помагаме на родителите в предизвикателството на здравото общуване с децата. Планираме разработването на наръчник за съвременните предизвикателства пред родителите.

  

- Истинско детство 

Защитаваме правото на всички деца да растат обичани и уважавани в семейна среда.

 

- Образованието, което създава личности и възпитава добродетели. Помощ за за деца с обучителни затруднения и поведенчески проблеми. Проект "Улица на надеждата" (очаквайте скоро). 

- Да съживим България 

 

 

Дарете на PayPal: office@streetwatch.bg