Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Мик Джагър стана татко на 73

Четвъртък, 08 Декември 2016 / Под прожектора
785
  • Легендарният музикант има 8 деца, петима внуци и правнуче

Това е осмото дете фронтмена на "Ролинг стоунс"

 

Фронтменът на "Ролинг стоунс" Мик Джагър стана баща за осми път на 73 години, след като балерината Мелани Хамрик роди днес в Ню Йорк, съобщи в. "Дейли експрес".

Бебето е момче. Новината беше обявена от пресаташето на музиканта.

В съобщението се уточнява, че Мик Джагър е бил в болницата за раждането, както и че майката и бебето са добре. Джагър и 29-годишната Мелани Хамрик започнаха да се срещат преди около две години. Звамата обаче не са сериозно обвързани. 

Мик Джагър има седем деца на възраст между 45 и 17 години. Четири от тях са от дългогодишната му партньорка Джери Хол, която вече е съпруга на медийния магнат Рупърт Мърдок. Музикантът се радва на петима внуци, а през 2014 г. стана и прадядо на момиченце.

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Миг Джагър, Мелани Хамрик

StreetBoard

Сълзи от лава

Вторник, 17 Май 2016 / Истории от града
Казанлъшко семейство остана без покрив над главата заради пожар      Дните преди един от най-щастливите мигове в живота на една абитуриентка, се превърнаха в неин кошмар. Къщата, в която тя живее с баба си и вуйчо си в Казанлък, изгоря снощи, съобщи БГНЕС. Освен този кошмар, [...]

Всички спасяват щъркелите

Сряда, 21 Март 2018 / Истории от града
Лекари от спасителния център на „Зелени Балкани“ ще посетят всички домове, в които са приютени птици   Всичко започна със Сафед Халид от главинишкото село Зарица, който преди два дни намери 5 замръзнали щъркели и ги прибра на топло в дома си. Птиците вече са добре, сухи, на [...]