Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Мик Джагър стана татко на 73

Четвъртък, 08 Декември 2016 / Под прожектора
661
  • Легендарният музикант има 8 деца, петима внуци и правнуче

Това е осмото дете фронтмена на "Ролинг стоунс"

 

Фронтменът на "Ролинг стоунс" Мик Джагър стана баща за осми път на 73 години, след като балерината Мелани Хамрик роди днес в Ню Йорк, съобщи в. "Дейли експрес".

Бебето е момче. Новината беше обявена от пресаташето на музиканта.

В съобщението се уточнява, че Мик Джагър е бил в болницата за раждането, както и че майката и бебето са добре. Джагър и 29-годишната Мелани Хамрик започнаха да се срещат преди около две години. Звамата обаче не са сериозно обвързани. 

Мик Джагър има седем деца на възраст между 45 и 17 години. Четири от тях са от дългогодишната му партньорка Джери Хол, която вече е съпруга на медийния магнат Рупърт Мърдок. Музикантът се радва на петима внуци, а през 2014 г. стана и прадядо на момиченце.

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Миг Джагър, Мелани Хамрик

StreetInside

Направено добро назад не се връща

Петък, 17 Юни 2016 / Към себе си
  Или защо не трябва да се сърдите на хората за нещата, които сте направили с желание     Получавали ли сте подарък, за който дори не сте се надявали? Това може да бъде от мечтаната екскурзия до различни вариации на помощ от приятели и близки, за неща и области, за които не [...]

НеЩастието като навик

Вторник, 07 Юни 2016 / Към себе си
  Дори да решим големия проблем, умът ни мигновено прескача на следващ, на трети, на тревога...Как да се справим?   Абсурдно ли ви звучи? Или, може би, твърде просто? Ще направя една голяма стъпка, прескачайки изтърканите обяснения защо и как точно навиците ни в действителност ни [...]