Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Мик Джагър стана татко на 73

Четвъртък, 08 Декември 2016 / Под прожектора
808
  • Легендарният музикант има 8 деца, петима внуци и правнуче

Това е осмото дете фронтмена на "Ролинг стоунс"

 

Фронтменът на "Ролинг стоунс" Мик Джагър стана баща за осми път на 73 години, след като балерината Мелани Хамрик роди днес в Ню Йорк, съобщи в. "Дейли експрес".

Бебето е момче. Новината беше обявена от пресаташето на музиканта.

В съобщението се уточнява, че Мик Джагър е бил в болницата за раждането, както и че майката и бебето са добре. Джагър и 29-годишната Мелани Хамрик започнаха да се срещат преди около две години. Звамата обаче не са сериозно обвързани. 

Мик Джагър има седем деца на възраст между 45 и 17 години. Четири от тях са от дългогодишната му партньорка Джери Хол, която вече е съпруга на медийния магнат Рупърт Мърдок. Музикантът се радва на петима внуци, а през 2014 г. стана и прадядо на момиченце.

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Миг Джагър, Мелани Хамрик

Street of Hope

Тайната на успеха в училище

Понеделник, 16 Октомври 2017 / В клас
Защо едни деца се учат добре, а други лошо?   От какви фактори зависят детските успехи и неуспехи? От образованието на родителите? Не, това е твърде праволинеен отговор. А от какво тогава? Ето едно предположение на петербургските социолози: Има ли деца, които са предопределени за неус [...]

Топ 10 на столичните училища

Сряда, 29 Юни 2016 / В клас
  Кои са гимназиите в София, в които се влиза с най-висок бал от изпитите?     РИО София обяви резултатите по училища. Класацията може да се направи според най-високите минимални балове, с които се влиза в дадена гимназия.   Топ 10 на училищата в София според ба [...]