Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Вечните дънки

Понеделник, 27 Юни 2016 / Стил
1544
  • Снимка: Alexander McQueen, Chanel, Marc Jacobs, Chloe

 

Какви са модните тенденции през тази година

 

Лятото е сезонът на ефирните материи, късите поли и ...скъсаните дънки. Дънките не излизат от гардероба ни дори в топлите месеци. А тенденциите тази година ни връщат отново в 70-те години и към моделите с дължина 7/8.

През тази година еластичните дънкови материи отстъпват на класическия по-плътен или дори груб плат. Актуалните през последните няколко години тесни модели отстъпват на разкроените, ниските талии постепенно се качват и в гардероба отново влиза една позабравена в последно време дреха – дънковата риза.

 

lazara.bg

 

Дънките над кокалчетата и до средата на прасеца може да ги носите тесни, както досега, така и разкроени. Подходящи са за всякакви ситуации, защото можете да ги носите както с обувка на ток, така и с гуменки.

На мястото на плътно прилепналите по крака модели идват разкроените под коляното панталони. Стоят много добре с висока обувка на платформа и се съчетават добре в всякакви ризи и тениски.

 

GAP

 

Оставаме при модата от 70-те с моделите с ресни, например в долната част на крачолите, които са си съвсем на място, като имаме предвид, че дължината тази година е над глезена.

В този ред на мисли, модерни са и моделите с пайети и камъни и скъсаните дънки, които са подходящи основно за свободното време.

 

IMAXtree.com

 

На мода отново са дънковите ризи и блузи, летните дънкови рокли и летните дънкови туники. А също и всякакви варианти на дънкови поли според фигурата – тесни и къси, разкроени или несиметрични модели.

 

 

Продължават да са много модерни и дънковите обувки и сандали, каквито вероятно вече имате в гардероба от миналия сезон.

 

 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

дънки, дънкови материи, мода 2016

StreetBoard

Евтините заеми днес стават скъпи дългове утре

Събота, 15 Юли 2017 / Общество
За последните 10 години общият държавен дълг на България се увеличи с над 150%   Когато се оценява размерът на дълга, е добре да се знае, че той не се преценява само като брутна величина спрямо БВП. Важна е също нетната позиция, която се изчислява като размер на държавния дълг минус фис [...]

Дежа вю с усещане за кал и тиня

Четвъртък, 26 Октомври 2017 / Общество
Излишно е да казваме, че при наводнението в Бургаско дъждът отново беше излючителен, а институциите - отново изненадани   Оказва се, че на властта може да разчитаме да отпусне средства за погребение на удавените ни близки, да даде на ръка 325 лева социална помощ, за да си осигурим неща [...]