Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Щастлива Нова година!

Неделя, 01 Януари 2017 / Общество
430
  • pixabay.com

Да ни е честита новата 2017 година.

Да е здрава, силна и щастлива!

Дано през 2017-та година светът да е по-спокоен и мирен, а повечето от лошото да е останало в старата година. Това зависи и от всеки от нас.

Бъдете смели да стигнете до там, където винаги сте искали да бъдете, но нещо малко някъде по пътя ви е спънало и отклонило.

Мечтите се сбъдват, но зад тях стоят нашите усилия и постоянството да вървим в избраната посока, подадената ръка от приятел и подкрепата на любимите хора.

Желаем ви постоянство, по-малко препятствия и повече големи цели.

Обичайте близките си хора си и не забравяйте, че обичта трябва да се показва и да се казва по-често. Дано годината да е пълна с радост и много мигове на семейно щастие.

Щастието ни е в нашите ръце. В тях е и обществото, в което живеем и от упоритостта на всеки един от нас зависи да променим нещата, които не ни харесват.

Изисквайте от себе си, изисквайте от институциите, изисквайте от лидерите, които избирате и настоявайте в исканията си.

Не забравяйте, че личните ни цели минават през каузите, на които сме посветени и че малките добрини винаги винаги имат значение.

Напишете своя списък с добрини, начертайте целите си, направете първите стъпки към новото начало - днес.

Желаем ви пълна, смислена и радостна година, в която добрите новини и добрите хора, за които ще разказваме, ще са повече от другите.

Пожелаваме си повече нови приятели, по-активни читатели и повече вдъхновение за добри дела.

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Нова година, 2017 година, общество

Street of Art

Пилешки пай

Събота, 16 Юли 2016 / Хранене и Здраве
За бърза вечеря през уикенда   Вероятно най-сложното в приготвянето на пилешки пай е оплитането на решетка от тесто отгоре. Но пък изглежда красиво. В оригиналната рецепта се приготвя с омесено тесто, но за да стане бързо и лесно, може да се използва замразено бутер тесто. Можете да из [...]

Арена музика 2016

Понеделник, 14 Март 2016 / Под прожектора
  Хедлайнери са QUEEN + Adam Lambert и родната сензация Jeremy?   Фестивалът АРЕНА МУЗИКА безспорно ще е най-грандиозното музикално събитие на 2016, обещават от „София мюзик ентерпрайсис“. Освен хедлайнерите QUEEN + Adam Lambert и родната сензация Jeremy?, на фестивал [...]