Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Eлектромагнитна чувствителност

Неделя, 22 Април 2018 / На предела
1956
  • pixabay.com

Някои хора вярват, че ако усещате електромагнитната енергия, имате сетива и за паранормални явления

 

Чувствате ли се странно без да можете да обясните защо? Може би имате електромагнитна чувствителност към всички електронни устройства, които ви заобикалят.

Да, ние сме заобиколени от технологии. Смартфони, компютри и други устройства, осигуряващи прозорец към света навън. Но някои от нас са заобиколени от истински ад, тъй като чувствителността ни към вълните, излъчвани от тях, буквално ни кара да ги изхвърлим през прозореца.- А защо е така?

Някои от нас имат електромагнитна чувствителност. Това е способността да усещаме енергийните полета, които претоварват тялото ни. Когато казвам претоварени, аз нямам предвид стресирани, имам предвид буквално физически болни от енергиите, които ни заобикалят.

Има противоположни мнения за това състояние. Някои казват, че тази свръхчувствителност е нещо измислено, а широкият спектър от симптоми, които се наблюдават, са случайни и най-вече психологически, а не физиологични. Има мнения, че тези симптоми могат просто да причинени от различни заболявания.

Джордж Джонсън, автор в "Ню Йорк Таймс", казва, че от гледна точка на науката, вероятността електромагнитните лъчи да причинят някаква вреда е толкова голяма, колкото и доказателствата за чувствителността към тях.

Това ни позволява да изследваме друга област на електромагнитната чувствителност - паранормалната й страна.

Дори Айнщайн по някакъв начин е вярвал в съществуването на призраци: "Енергията не може да бъде създадена или унищожена, тя може да бъде променена само от една форма на друга".

Изглежда, че енергията никога не умира и затова трябва сериозно да обмислим съществуването на призраци. Популярно вярване е, че духовете са енергия и по този начин могат да манипулират своето вещество заедно със земното електрическо поле и човешките електрически полета.

Така че, това ни поставя наистина важен въпрос: откриваме ли енергията, използвана от тези духове, или чувствителността на човешките електрически полета ни кара да халюцинираме и да мислим, че сме виждали призраци и фантоми, докато всичко е в главите ни?

Има обаче хора, които свидетелстват, че усещат електромагнитните вълни. Много от тях взимат мерки срещу тях, като дори облепят стените си с фолио.

Ако мислите, че може да имате електромагнитна чувствителност, помислете за тези признаци.

 

Мускулни болки


Мускулните болки могат да бъдат признак на електромагнитна чувствителност. Ако са симптом за такава, то те идват и си отиват произволно. Може да се събудите сутринта и да се почувствате така, сякаш сте минали пет мили предишния ден, дори без да сте напускали къщата. Може да се събудите, да се почувствате уморени и след това да забележите ужасна болка в долната част на гърба или в областта на раменете си. Тези болки обикновено не са тежки и затова те могат да бъдат трудни за диагностициране.

 

Депресия

 

Депресията е симптом на психично заболяване, но може да се дължи и на абсорбция на високо ниво на магнитни енергии. Може би имате объркани мисли или временна загуба на памет. Обърнете внимание на това, което се случва в живота ви и дали имате друга причина да страдате от това заболяване.


Смущения в съня

 

Чувствителността към електромагнитни вълни причинява безсъние. Много пъти си мислим, че това се дължи на други причини. Опитайте да оставяте електрониката в друга стая, не оставяйте смартфона до главата си.

Ако говорим за присъствие на духове, те обикновено се проявяват около 3 часа сутринта, което ви буди през нощта с усещането за огромно усилване на енергията на магнитното поле.

 

Стрес и тревожност


Електромагнитната чувствителност също предизвиква повишена тревожност и стрес в иначе спокойни хора. Може например да се почувствате нетърпеливи без никаква видима причина. Лично аз изпитвах тревоги, които нямаха смисъл, но не мога да кажа дали става въпрос от тези енергийни полета или от нещо друго. Не забравяйте да обърнете внимание на внезапните промени в нивата на стрес.


Обриви и бодливи усещания по кожата

 

Тайнствени обриви или кожни раздразнения могат да са признак за изобилие от човешка или паранормална енергия. Ако нямате известни алергии и започнете да получавате обриви, наблюдавайте обкръжението си. Има ли голяма концентрация на електронни устройства около вас? Намирате ли се в район, за който се знае, че има паранормални явления? Една от тези ситуации може да е причина, но може и просто да е препаратът, с който перете дрехите си.

 

Главоболие и умора

 

Главоболието и умората могат да са признаци на стрес. Всекидневното главоболие вероятно е показател за нещо по-лошо, като ефект от високо енергийно поглъщане. Електромагнитната чувствителност също може да причини екстремна умора. Електромагнитните влияния също могат да са причина за безплодие, различни видове рак и проблеми с очите, носа и гърлото. Важно е да се обучавате по тази тема и да посещавате редовно Вашия лекар, за да изключите възможността от сериозни заболявания.

Ако обаче усещате, че сте свръхчувствителни към енергията, излъчвана от хора или различни устройства, може би е добре да помислите за по-естествен начин на живот, като елиминирате възможно най-много източници на електромагнитна енергия. Можете ли да се откажете от вашия смартфон или интернет? Можете ли да направите необходимите промени, за да нормализирате енергийните си нива?

 

Learning-Mind.com 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

електромагнитна чувствителност, енергия, паранормално

StreetView

Манастирът „Покров Богородичен“

Четвъртък, 12 Април 2018 / Места
Девическият метох в Самоков е действащ и до днес   Една от забележителностите на град Самоков е девическия манастир „Покров Богордичен,,. Манастирът е основан през 18-ти век от бабата на един от най – големите книжовници в нашата история Константин Фотинов. Преди да приеме [...]

Църквата „Света Троица в Банско“ – обединител и вдъхновител

Петък, 27 Април 2018 / Места
  Храмът в Банско се смята за най-големият от този тип на Балканите По време на турското робство в Банско изградили православен храм, който обединил българи и турци. Но най-вече, позволил на българите да се молят в свой храм, голям и красив, какъвто по онова време не било разрешено да [...]