Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Мазни храни за отслабване

Неделя, 21 Август 2016 / Хранене и Здраве
957
  • pixabay.com

През последните години се засилва тенденцията да се ядат високо-мазнинни храни, в комбинация с ниско количество на въглехидрати

 

Чрез този хранителен режим се поддържа постоянно ниво на хормона инсулин, който гарантира нормални функциониране на организма. Този режим е антипод на установените хранителни режими, които изключват мазнината.

Foodpanda, подбра топ 5 на високомазнинните храни, за които не сте и подозирали, че ако консумирате може да отслабнете.

 

Сърца в масло

 

Има много хора, които обичат сърца, но не ги ядат, защото ги смятат за вредни. Всъщност, ако се приемат без въглехидрати, те помагат за редуциране на теглото.

 

Телешки език

 

Езикът в масло се счита за деликатес, който може да намерите в почти всяко заведение. Той се приготвя и изключително лесно, за тези, които обичат да готвят.

 

Свински пръжки

 

Въпреки, че свинските пръжки се считат за много калорични, не особено полезни, те са висок носител на животински мазнини и консумирането им в този хранителен режим ще осигури метаболитните процеси.

 

Животинска сметана

 

Ако и вие сте от хората, които обичат да ядат сметаната с лъжицата, то този режим е за вас. Имайте предвид обаче, че трябва да изключите всичко друго, което не съдържа животинска мазнини.

 

Мазни сирена

 

Сирената са храна, която може да хапвате по всяко време. Те са богат източник на мазнини особено овче, козе и биволско. За любителите на синьото сирене могат да го консумират в неограничено количество.

 

Ако решите да преминете към този режим, трябва да ограничите всичко, което не съдържа животински мазнини, освен зеленчуци.

 

БГНЕС

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

високо-мазнинни храни, отслабване, хранителен режим

StreetView

Парк „Рила“ в Дупница

Събота, 29 Юли 2017 / Места
Барбекюта, водни колелета, плаж и спорт на едно място на 30 минути от София   Парк Рила е един от новите паркове в България, разположен на 280 дка в град Дупница. Намира се на 1,5 км от центъра на града.  През територията му преминава река Бистрица, над която са изградени 38 моста. [...]

Машината на времето в Дорково

Събота, 07 Октомври 2017 / Места
Мастодонти и саблезъби тигри са населявали земите ни преди 5 млн. години   Ако се питате как са изглеждали българските земи преди 5 млн. години или се чудите какъв е бил животът в днешните български територии, посетете плиоценския парк в село Дорково. В палеонтологичния музей учени, ре [...]