Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

„Дисни“ пред дилема за ролята на принцеса Лея

Сряда, 28 Декември 2016 / Под прожектора
977
  • today.com

 

Актрисата Кари Фишър е приключила снимките на епизод осми на „Междузвездни войни“

 

Неочакваната смърт на Кари Фишър изправи филмовото студио "Уолт Дисни" пред дилема какво да прави с героинята ѝ – принцеса Лея, а сега – генерал Лея Органа, съобщи Ройтерс. На 23-ти декември Кари Фишър получи тежък инфаркт по време на полет от Лондон за Лос Анджелис, а четири дни по-късно издъхна в болницата.

Кари Фишър се събра с екранните си партньори Харисън Форд и Марк Хамил, които изпълняват ролите на Хан Соло и Люк Скайуокър в седмата част на сагата „Междузвездни войни: Силата се пробужда“.

 

 

Актрисата е приключила снимките на епизод осми на „Междузвездни войни“, който трябва да излезе през 2017 година. Тя трябваше да играе ключова роля и в деветата част на знаменитата поредица, които се очаква през 2019 г.
От "Дисни" отказват да коментират дали генерал Лея Органа ще се появи в бъдещите филми след осми епизод.

През януари 2016 г. режисьорът Колин Тревъроу заяви, че няма търпение да "отведе на нови места" принцеса Лея и братът й близнак Люк Скайуокър, припомня „Дневник“. Феновете вече спекулират как ще продължи битката между доброто и зло в отсъствието на лидера на бунтовниците Лея срещу Галактическата империя.

 


Фишър е известна и с романа и едноименния филм Postcards from the Edge (на български - "Поздрави от Холивуд"), базирани донякъде на собствения ѝ живот и борбата и с наркоманията. Тя неведнъж е разказвала открито за проблемите си алкохола и за биполярното си разстройство.

Играла е още в "Когато Хари срещна Сали", "Блус брадърс" и други.

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Кари Фишър, Лея Органа, Междузвездни войни, Уолт Дисни

StreetView

Български пещерняци ще изследват солните пещери на Израел

Четвъртък, 21 Февуари 2019 / Приключения
Проект: Малхам – най-дългата солна пещера в света   Осем български пещерняци ще участват в международна пещерно-изследователска експедиция в солните пещери на планината Содом, Израел. Експедицията ще се проведе от 21 февруари до 4 март 2019 г. Под мотото „Проект: Малхам &nd [...]

В Куба времето е спряло, но животът продължава

Неделя, 27 Ноември 2016 / Места
Въпреки огромните приходи от туризъм страната си остава в друго измерение и живее в различен ритъм     330 слънчеви дни в годината, най-ниска температура 26 градуса, 290 плажа, 1500 острова... Да, това е Куба, мястото вдъхновило Хемингуей да напише „Старецът и морето“ [...]