Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Depeche Mode представиха новия си албум

Неделя, 19 Март 2017 / Под прожектора
397
  • Spirit

След четиригодишна пауза групата представи новия си албум в Берлин 

 

Depeche Mode представиха новия си албум на концерт в Бeрлин. Spirit е 14-ият студиен албум на ню уейв групата, определян като "мрачен" от самите изпълнители.  Песните в него са вдъхновени от конфликта в Сирия и възхода на национализма в Европа.
"Знаехме, че е малко опасно да издадем албум, който може да бъде сметнат за политически, но чувствахме, че е необходимо в тези времена", казва клавиристът и китарист в Depeche Mode Мартин Гор пред "Ройтерс". Той отбелязва, че в началото на работата по албума светът не е бил толкова лош, колкото е сега, и посочва като едни от най-големите проблеми Сирия и национализма.
"Национализмът е популярен отново... помните последния път, когато наблюдавахме национализма преди Втората световна война, и има потенциал да се случат наистина лоши неща", казва кийбордистът Андрю Флечър.

Първият сингъл "Where's the Revolution?" беше разпространен в началото на февруари. 

 

 

Вижте още: 

Depeche Mode се завръщат революционно 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Depeche Mode, Where\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s the Revolution, нов албум

StreetView

Планинската дъга в Китай

Сряда, 09 Май 2018 / Места
Този изключителен природен феномен се е образувал в продължение на 24 млн. години     Знаете ли къде дъгата” разлива” цветовете си на земята? В Китай в Националният геоложки Данксия. Дългите планини наподобяват дъга с пъстри цветове. Националният парк Данксия се н [...]

Магистрала ще произвежда ток в Китай

Събота, 30 Декември 2017 / Места
  Слънчевите панели върху 1 км път могат да осигурят енергия за 800 домакинства   Πъpвaтa в cвeтa coлapнaтa мaгиcтpaлa бe oтĸpитa в Kитaй. Tecтoвият пътeн yчacтъĸ e c дължинa eдин ĸилoмeтъp и e чacт oт oĸoлoвpъcтния път oĸoлo Цинaн, cтoлицaтa нa пpoвинциятa Шaн-гo в изтoчнaтa [...]