Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Depeche Mode представиха новия си албум

Неделя, 19 Март 2017 / Под прожектора
361
  • Spirit

След четиригодишна пауза групата представи новия си албум в Берлин 

 

Depeche Mode представиха новия си албум на концерт в Бeрлин. Spirit е 14-ият студиен албум на ню уейв групата, определян като "мрачен" от самите изпълнители.  Песните в него са вдъхновени от конфликта в Сирия и възхода на национализма в Европа.
"Знаехме, че е малко опасно да издадем албум, който може да бъде сметнат за политически, но чувствахме, че е необходимо в тези времена", казва клавиристът и китарист в Depeche Mode Мартин Гор пред "Ройтерс". Той отбелязва, че в началото на работата по албума светът не е бил толкова лош, колкото е сега, и посочва като едни от най-големите проблеми Сирия и национализма.
"Национализмът е популярен отново... помните последния път, когато наблюдавахме национализма преди Втората световна война, и има потенциал да се случат наистина лоши неща", казва кийбордистът Андрю Флечър.

Първият сингъл "Where's the Revolution?" беше разпространен в началото на февруари. 

 

 

Вижте още: 

Depeche Mode се завръщат революционно 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Depeche Mode, Where\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s the Revolution, нов албум

Street of Hope

7 начина да отгледаме щастливи деца

Четвъртък, 18 Август 2016 / Родители
  Много родители вярват, че отглеждането на щастливи деца е Светия граал на успешното родителство. Твърде често за щастието се мисли в краткотрайните моменти, а не като нещо, което е трайно и цялостно. Това трайно щастие е не само сложно, но в крайна сметка много по-с [...]

Озарената педагогика: Децата

Събота, 02 Юли 2016 / В клас
  Децата са добре, но ние трябва да им създадем средата, в която да израснат   Философията на озарената педагогика е така направена, че тя е подходяща за всички видове деца. Това е важно, защото не всички хуманни педагогически системи са подходящи за всички видове деца. Затова е [...]