Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Depeche Mode представиха новия си албум

Неделя, 19 Март 2017 / Под прожектора
643
  • Spirit

След четиригодишна пауза групата представи новия си албум в Берлин 

 

Depeche Mode представиха новия си албум на концерт в Бeрлин. Spirit е 14-ият студиен албум на ню уейв групата, определян като "мрачен" от самите изпълнители.  Песните в него са вдъхновени от конфликта в Сирия и възхода на национализма в Европа.
"Знаехме, че е малко опасно да издадем албум, който може да бъде сметнат за политически, но чувствахме, че е необходимо в тези времена", казва клавиристът и китарист в Depeche Mode Мартин Гор пред "Ройтерс". Той отбелязва, че в началото на работата по албума светът не е бил толкова лош, колкото е сега, и посочва като едни от най-големите проблеми Сирия и национализма.
"Национализмът е популярен отново... помните последния път, когато наблюдавахме национализма преди Втората световна война, и има потенциал да се случат наистина лоши неща", казва кийбордистът Андрю Флечър.

Първият сингъл "Where's the Revolution?" беше разпространен в началото на февруари. 

 

 

Вижте още: 

Depeche Mode се завръщат революционно 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Depeche Mode, Where\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s the Revolution, нов албум

Street of Hope

Отварят детските градини с малки групи

Вторник, 19 Май 2020 / В клас
Учителите ще работят с по 10-18 деца   Детските градини все пак ще отворят, но за малки групи деца и при строги мерки за сигурност. Това ще стане  поетапно от 22 май, съобщиха здравният министър Кирил Ананиев и образователният министър Красимир Вълчев. Двамата обаче призоваха роди [...]

Камерите няма да помогнат

Петък, 12 Май 2017 / Гласът на детето
Те могат да са средство за контрол на агресията, но едва ли ще са полезни за възпитателния процес    В последните дни новините, свързани с насилие върху деца, са буквално всекидневни. Една от националните телевизии дори ги пусна в хроника, защото иначе трябваше да посвети половинат [...]