Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Крисия ще пее по време на прожекцията на „Замръзналото кралство“

Петък, 09 Декември 2016 / Под прожектора
1077
  • Крисия ще изпее „Let it go“ на финала на представлението

Една от най-обичаните продукции на Дисни се завръща в България под съпровод на симфоничен оркестър 

 

Финалистката от детската Евровизия Крисия ще пее по време на прожекцията на приказната анимация "Замръзналото кралство" с музика на живо по покана на Disney Concerts. Концертът е на 21-ви декември в Зала 1 на НДК.

„Имаме традиция във всяка държава на края на прожекцията популярен изпълнител да изпее „Let it go“ в оригинал. Моментът е винаги много вълнуващ и емоционален. За шоуто в България избрахме Крисия, заради гласовите й възможности и приликата й с Елза“ – заяви Сузи Сайтър, основен диригент на Disney Concerts.

Подготовката за спектакъла вече тече – музикални репетиции и изработка на костюма на малката певица – рокля по образец, наподобяваща на принцеса Елза.

 

 

На сцената, освен Крисия ще видим и познатите ни обичани родни артисти, които дублират „Замръзналото кралство“ на български език. Веси Бонева, озвучаваща гласа на принцеса Анна, Надежда Панайотова, превъплътила гласа си в принцеса Елза. Красивата приказка нямаше да бъде същата, ако и верните спътници Ханс и Олаф не участваха в „леденото“ приключение. Затова Владимир Михайлов е в аудио ролята на принц Ханс и Теодор Койчинов като снежния човек Олаф.

Билетите на „Замръзналото кралство: филм с музика на живо“ вече са в продажба, а спектакълът ще започне в 20:00 ч.

 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Крисия, Дисни, Замръзналото кралство, НДК

StreetInside

Учени са на път да разкрият една от големите загадки на Вселената

Вторник, 20 Декември 2016 / На предела
Учени използваха лазер, за да "погъделичкат" атоми от антиматерия и да ги накарат да светят. Това е важна крачка към разбулването на една от най-големите загадки на Вселената, съобщава Асошиейтед прес, цитирана от БТА. Специалисти от Европейската организация за ядрени изследван [...]

Духовното израстване е материален бизнес

Вторник, 09 Май 2017 / Към себе си
  И вие ли сте забелязали огромния интерес към темата за духовното и нематериалното в живота ни?     Постоянно срещаме реклами на книги, лекции и семинари как духовно да се пробудим и развием, как да открием истинската си духовна същност и истинското си Аз. В тези практики о [...]