Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Пол Маккартни издаде нов албум

Събота, 08 Септември 2018 / Под прожектора
229
  • twitter

„Станция Египет“ създава усещането за музикално пътешествие

 

Бившият член на Бийтълс Пол Маккартни издаде своя 17-ти солов албум – „Станция Египет“ ("Egypt Station"). Официалната дата на излизането на албума е 7 септември, предаде ТАСС, цитирана от БГНЕС. Според музиканта дискът е компилиран така, че да създава у слушателя усещане за музикално пътешествие.

 

"Албумът започва от първата станция - първата песен, а след това всяка следваща песен се явява като като нова станция. Идеята ни беше да свържем всички песни под този знак. Мисля за него като свещено място, откъдето се появява музиката", коментира творецът.

 

 

 

 

Това е първият студиен диск на Маккартни от 2013 г., когато той представи популярния албум „Ново“ („New“). Слуховете за подготовката на новия албум се появиха в началото на юни, когато музикантът публикува в Инстаграм снимки на микрофони в студиото си и себе си зад пианото. 

 

 

За феновете на "Бийтълс" последният албум на Маккартни е приятно завръщане към стила на Ливърпулската четворка. Това важи в най-голяма степен за песните "Fuh You", "Do it Now" и "Hunt You Down Naked Clink". Любимото парче на 76-годишният сър Пол е баладата "I Don't Know".

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Пол Маккартни, Бийтълс, Станция Египет, албум, музика

StreetBoard

Без английското знаме в Евросъюза

Петък, 24 Юни 2016 / Общество
  52% от жителите на Острова поискаха да напуснат Евросъюза     Въпреки оптимистичните очаквания от изхода на референдума, жителите на Острова гласуваха за излизане от Европейския съюз. Според окончателните резултати, съобщени от The Telegraph, 51,9% от жителите на Остр [...]

Общините искат да ремонтират пътища с парите от тол таксите

Понеделник, 23 Юли 2018 / Общество
Първоначалният вариант на платената система предвиждаше преминаването през населените места да е безплатно   От Националното сдружение на общините в България настояват 20 процента от приходите след въвеждане на новата смесена електронна система за движение по републиканските пътища да [...]