Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Пол Маккартни издаде нов албум

Събота, 08 Септември 2018 / Под прожектора
309
  • twitter

„Станция Египет“ създава усещането за музикално пътешествие

 

Бившият член на Бийтълс Пол Маккартни издаде своя 17-ти солов албум – „Станция Египет“ ("Egypt Station"). Официалната дата на излизането на албума е 7 септември, предаде ТАСС, цитирана от БГНЕС. Според музиканта дискът е компилиран така, че да създава у слушателя усещане за музикално пътешествие.

 

"Албумът започва от първата станция - първата песен, а след това всяка следваща песен се явява като като нова станция. Идеята ни беше да свържем всички песни под този знак. Мисля за него като свещено място, откъдето се появява музиката", коментира творецът.

 

 

 

 

Това е първият студиен диск на Маккартни от 2013 г., когато той представи популярния албум „Ново“ („New“). Слуховете за подготовката на новия албум се появиха в началото на юни, когато музикантът публикува в Инстаграм снимки на микрофони в студиото си и себе си зад пианото. 

 

 

За феновете на "Бийтълс" последният албум на Маккартни е приятно завръщане към стила на Ливърпулската четворка. Това важи в най-голяма степен за песните "Fuh You", "Do it Now" и "Hunt You Down Naked Clink". Любимото парче на 76-годишният сър Пол е баладата "I Don't Know".

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Пол Маккартни, Бийтълс, Станция Египет, албум, музика

StreetBoard

Момчето, което иска да подари косата си

Петък, 18 Ноември 2016 / Истории от града
14-годишният Мартин не се дразни от подигравките, защото целта му е да помогне на болен човек    Още няколко години делят 14-годишният Мартин от целта, която си е поставил – да дари косата си на жени, подложени на химиотерапия. Преди три години момчето решава, че иска да [...]

Стар или нов бюджет, вървим към пореден дефицит

Вторник, 15 Ноември 2016 / Общество
В такава политическа ситуация е напълно възможно проектът да бъде „украсен“ с популистки обещания и харчове     Има ли рискове за влошаване на бюджетната дисциплина в настоящата политическа криза? Поне няколко „вратички“ се отварят в създалата се ситуа [...]