Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Пол Маккартни издаде нов албум

Събота, 08 Септември 2018 / Под прожектора
281
  • twitter

„Станция Египет“ създава усещането за музикално пътешествие

 

Бившият член на Бийтълс Пол Маккартни издаде своя 17-ти солов албум – „Станция Египет“ ("Egypt Station"). Официалната дата на излизането на албума е 7 септември, предаде ТАСС, цитирана от БГНЕС. Според музиканта дискът е компилиран така, че да създава у слушателя усещане за музикално пътешествие.

 

"Албумът започва от първата станция - първата песен, а след това всяка следваща песен се явява като като нова станция. Идеята ни беше да свържем всички песни под този знак. Мисля за него като свещено място, откъдето се появява музиката", коментира творецът.

 

 

 

 

Това е първият студиен диск на Маккартни от 2013 г., когато той представи популярния албум „Ново“ („New“). Слуховете за подготовката на новия албум се появиха в началото на юни, когато музикантът публикува в Инстаграм снимки на микрофони в студиото си и себе си зад пианото. 

 

 

За феновете на "Бийтълс" последният албум на Маккартни е приятно завръщане към стила на Ливърпулската четворка. Това важи в най-голяма степен за песните "Fuh You", "Do it Now" и "Hunt You Down Naked Clink". Любимото парче на 76-годишният сър Пол е баладата "I Don't Know".

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Пол Маккартни, Бийтълс, Станция Египет, албум, музика

StreetInside

Четирите принципа на мотивацията

Неделя, 02 Април 2017 / Към себе си
Просто изпълнявате очакванията и задълженията, наложени от други, или правите нещата, които ви носят радост?     Когато говорим за мотивация, е важно да говорим за това, което е важно за нас самите. Не става въпрос за някой друг и това, което той иска за нас. Затова, ако просто се [...]

Как да разпознаем енергийните вампири

Понеделник, 09 Май 2016 / На предела
    Кой да запазим до себе си и кой да си тръгне – пет знака, че ни смучат енергията и техника за защита   Напоследък много се говори за важността на това да запазим баланса на чакрите си и да се предпазим от енергийни вампири. Когато бяхме деца, всички са ни учили за [...]