Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Пол Маккартни издаде нов албум

Събота, 08 Септември 2018 / Под прожектора
415
  • twitter

„Станция Египет“ създава усещането за музикално пътешествие

 

Бившият член на Бийтълс Пол Маккартни издаде своя 17-ти солов албум – „Станция Египет“ ("Egypt Station"). Официалната дата на излизането на албума е 7 септември, предаде ТАСС, цитирана от БГНЕС. Според музиканта дискът е компилиран така, че да създава у слушателя усещане за музикално пътешествие.

 

"Албумът започва от първата станция - първата песен, а след това всяка следваща песен се явява като като нова станция. Идеята ни беше да свържем всички песни под този знак. Мисля за него като свещено място, откъдето се появява музиката", коментира творецът.

 

 

 

 

Това е първият студиен диск на Маккартни от 2013 г., когато той представи популярния албум „Ново“ („New“). Слуховете за подготовката на новия албум се появиха в началото на юни, когато музикантът публикува в Инстаграм снимки на микрофони в студиото си и себе си зад пианото. 

 

 

За феновете на "Бийтълс" последният албум на Маккартни е приятно завръщане към стила на Ливърпулската четворка. Това важи в най-голяма степен за песните "Fuh You", "Do it Now" и "Hunt You Down Naked Clink". Любимото парче на 76-годишният сър Пол е баладата "I Don't Know".

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Пол Маккартни, Бийтълс, Станция Египет, албум, музика

StreetInside

Майндфулнес: Как да живеем тук и сега

Събота, 24 Август 2019 / Към себе си
Техники, които помагат за постигане на баланс между тялото и ума   Майндфулнес е подход за разрешаване на психологически проблеми, свързан с вътрешното осъзнаване и приемане. Целта на метода е да се култивира мета-перспектива на съзнанието и личността, която може да насърчи по-голяма ме [...]

Как да не се изгубим в егото?

Четвъртък, 24 Октомври 2019 / Към себе си
Големият ум, който идва от истинската ни природа, не може да бъде обзет от суетност и страх   Не се губете - бъдете Себе си! Какво означава човек да е себе си и как да различим дали в нас е водещ умът или Духът? Това е много лесно, която човек е центриран в Същността си и доста трудно, [...]