Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Рекорд за новия сингъл на Ред Хот

Събота, 14 Май 2016 / Под прожектора
675
  • http://rocknycliveandrecorded.com/

Dark Necessities влезе в няколко класации на „Билборд“

 

 

Новият сингъл на „Ред Хот Чили Пепърс” веднага влезе в няколко класации на „Билборд” и приближава групата до рекорд на U2.

"Dark Necessities" e 30-тият сингъл на групата в алтернативния Топ 20 в Америка, а Боно и компания имат само един повече.

Това е първи сингъл на калифорнийската банда от 4 години насам и беше издаден на 5 май. Той също веднага дебютира в „Рок еърплей” чарта на „Билборд” за месеца под номер 7 заради големият брой слушания в интернет само през първите дни след публикуването му. В момента "Dark Necessities" е на 19 място сред „мейнстрийм рок песните” и на 20-то сред „алтърнатив песните”, което е съответно 20-ти и 30-ти хит на групата в двата чарта. В чарта за „горещи рок песни”, който включва пускането по радиата, продажбите и пусканията в интернет, песента дебютира на 28-мо място. Това е първият сингъл от „The Getaway”, новият албум на „Ред Хот Чили Пепърс”, който ще излезе на 18 юни. Това ще 11-тата тава на групата и първата след „I'm with You” от 2011 година. Новият албум е продуциран от Danger Mouse, който замести Рик Рубин. Рубин работи с „Ред Хот” от 1991 година и групата има 6 албума с него.

Източник: БГНЕС

 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Ред Хот Чили Пепърс, нов сингъл

Street of Hope

Скандалите с уволненията в СМГ продължават

Сряда, 16 Август 2017 / В клас
Министерството на образованието е настояло ръководството на математическата гимназия да върне освободените учители на работа   След като министърът на образованието Красимир Велчев обясни пред медиите как порочната практика за назначаване на млади учители на срочни договори за по една г [...]

Стресът от домашните

Четвъртък, 17 Януари 2019 / Гласът на детето
Какво трябва да знаем, за да помогнем на децата?   Много често децата прекарват повече време да се безпокоят от домашните работи, отколкото им отнема да ги напишат. Стресът от домашните може да отнеме наистина много време и енергия. Част от този стрес обаче може да се използва като &bd [...]