Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Рекорд за новия сингъл на Ред Хот

Събота, 14 Май 2016 / Под прожектора
903
  • http://rocknycliveandrecorded.com/

Dark Necessities влезе в няколко класации на „Билборд“

 

 

Новият сингъл на „Ред Хот Чили Пепърс” веднага влезе в няколко класации на „Билборд” и приближава групата до рекорд на U2.

"Dark Necessities" e 30-тият сингъл на групата в алтернативния Топ 20 в Америка, а Боно и компания имат само един повече.

Това е първи сингъл на калифорнийската банда от 4 години насам и беше издаден на 5 май. Той също веднага дебютира в „Рок еърплей” чарта на „Билборд” за месеца под номер 7 заради големият брой слушания в интернет само през първите дни след публикуването му. В момента "Dark Necessities" е на 19 място сред „мейнстрийм рок песните” и на 20-то сред „алтърнатив песните”, което е съответно 20-ти и 30-ти хит на групата в двата чарта. В чарта за „горещи рок песни”, който включва пускането по радиата, продажбите и пусканията в интернет, песента дебютира на 28-мо място. Това е първият сингъл от „The Getaway”, новият албум на „Ред Хот Чили Пепърс”, който ще излезе на 18 юни. Това ще 11-тата тава на групата и първата след „I'm with You” от 2011 година. Новият албум е продуциран от Danger Mouse, който замести Рик Рубин. Рубин работи с „Ред Хот” от 1991 година и групата има 6 албума с него.

Източник: БГНЕС

 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Ред Хот Чили Пепърс, нов сингъл

Street of Hope

Да останем спокойни е възможно...когато се намесваме навреме

Събота, 02 Март 2019 / Родители
Не трябва да чакаме една ситуация да излезе от контол, за да направим нещо    Мисля си, че понякога се притесняваме да не бъдем твърде строги с децата си. Опитваме се да влезем в "дзен режим" и да оставим децата ни да правят неща, които ни карат да се чувстваме зле или по [...]

Кариерата на учителите ще зависи и от квалификацията

Понеделник, 08 Август 2016 / В клас
В същото време училищата търсят 1400 преподаватели, още 5000 са в пенсионна възраст       Учителският стаж спира да е единственият критерий за кариерно развитие на педагогическите специалисти. То вече ще зависи и от квалификацията и резултатите от атестирането. Това предвиж [...]