Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Годините й отиват

Петък, 13 Януари 2017 / Стил
1250
  • Bored Panda

61-годишната Ясмина Роси позира по бански, за да докаже, че красотата няма възраст 

 

Обикновено рекламите на бански са силно сексуални, но както можете да видите, не е задължително да е така. 61-годишният модел Ясмина Роси доказва, че жената е красива на всяка възраст, а снимките й са част от кампания на онлайн магазинът The Dreslyn и къщата за бельо Land of Women.

 

 

Целта на кампанията е да отклони вниманието от хиперсексуалния образ на банските. Това е жена, която излъчва здраве и жизненост, тя е уверена и показва женската красота по съвсем различен начин.

 

 

Рекламната кампания иска да насочи вниманието към интелигентните хора, които живеят добре, пътуват много и оценяват вътрешната красота.

 

 

Ясмина Роси е родена през 1955 година във Франция и е израснала на остров Корсика. Красотата си дължи на здравословното хранене, редовните тренировки и употребата на масло от рапица за кожата и косата.

 

 

Макар официално да приключи с кариерата си на модел на 45 години, Роси продължава да се снима в рекламни кампании и да работи.

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

бански, рекламна кампания, манекен, Ясмина Ро

StreetView

Народният театър на 110 години

Вторник, 19 Септември 2017 / Места
  Емблематичната сграда е възстановявана няколко пъти   Годината е 1903. Тогава Народното събрание взима решение за строителството на Народния театър, а едва ли някой е подозирал, че този проект ще създаде една от най-емблематичните сгради у нас. Новият дом на театъра е създаден [...]

Сцена и арт фестивали на гарата

Четвъртък, 05 Май 2016 / Места
Освен под часовника, столичани ще могат да се срещат и за културни събития в Ротондата      Площадът пред Централна гара София, известен като Ротондата, ще се превърне в сцена за култура и отдих. Планираната инвестиция е около 8 – 10 млн. лв, които ще бъдат осигурени по [...]