Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Годините й отиват

Петък, 13 Януари 2017 / Стил
1109
  • Bored Panda

61-годишната Ясмина Роси позира по бански, за да докаже, че красотата няма възраст 

 

Обикновено рекламите на бански са силно сексуални, но както можете да видите, не е задължително да е така. 61-годишният модел Ясмина Роси доказва, че жената е красива на всяка възраст, а снимките й са част от кампания на онлайн магазинът The Dreslyn и къщата за бельо Land of Women.

 

 

Целта на кампанията е да отклони вниманието от хиперсексуалния образ на банските. Това е жена, която излъчва здраве и жизненост, тя е уверена и показва женската красота по съвсем различен начин.

 

 

Рекламната кампания иска да насочи вниманието към интелигентните хора, които живеят добре, пътуват много и оценяват вътрешната красота.

 

 

Ясмина Роси е родена през 1955 година във Франция и е израснала на остров Корсика. Красотата си дължи на здравословното хранене, редовните тренировки и употребата на масло от рапица за кожата и косата.

 

 

Макар официално да приключи с кариерата си на модел на 45 години, Роси продължава да се снима в рекламни кампании и да работи.

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

бански, рекламна кампания, манекен, Ясмина Ро

Street of Hope

При дистанционно обучение родителите ще получат по една минимална заплата

Сряда, 12 Август 2020 / В клас
Отпускат се и средства за университетите и за проекти на училищата   На 35-тия ден от протестите кабинетът раздаде нови 150 млн. лева - за родителите, учениците, студентите и лекарите. Семейства с деца до 14 години ще имат право на месечна целева помощ по време на извънредно положение [...]

Моля, не помагайте на децата ми

Четвъртък, 16 Март 2017 / Родители
“Аз не си седя тук, на цели 5 метра от децата ми, защото прекалено много ме мързи да стана и да им помогна да изкачат стълбата …”   Към другите родители в парка: “Скъпи родители, Моля, не изкачвайте дъщерите ми до върха на стълбата, особено след като сте [...]