Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Какво ни очаква в Годината на петела

Неделя, 01 Януари 2017 / Стил
1104
  • pixabay.com

Време за честност и справедливост и на постигнатите цели 

 

На 28 януари навлизаме в годината на Петела според китайския хороскоп.

Петелът символизира Слънцето, зората, новото начало и разбуждането, разказва астрологът Милена Вълканова пред Edna.bg.

Ето защо следващата година ще бъде година на успехите и триумфа, но с цената на много търпение и работа.

Годината на Петела е време на честност и справедливост, но също и на мегаломания. Приоритетни са сфери като публична администрация, бизнес управление, работата на полицията и армията.

2017-а година е подчинена на елемента огън в неговата ин форма, която носи топлина, вътрешна визия, сладостта на интимните взаимоотношения. Вроденото качество на Петела обаче е метал – елемент, който отслабва огъня. Затова и годината се очертава да бъде конфликтна.

 

В личен план

 

Ако не сте обвързани, 2017-а е перфектна за началото на нови връзки. Но същевременно тази година ще има и своята сенчеста страна, защото немалко връзки ще бъдат прекратени поради причини, независещи от волята на участниците. Например преместване на партньора в друга държава или дори друг континент.

Избягвайте любовните триъгълници – тази фигура е неустойчива в годината на Огнения Петел.

Въпреки всички напрежения, конфликтност и разклатен баланс през 2017 г., тази година парадоксално е твърде благоприятна за брак. Не забравяйте, че червеното – цветът на огъня – е традиционен за сватбените одежди в китайската култура.

 

В професионален план

 

Годината на Петела нерядко е белязана от главоломен успех, но само за онези, които не очакват бързи резултати, а дълго, търпеливо и устойчиво полагат усилия в своите бизнес проекти и работни цели.

Годината ще бъде успешна за бизнесмени, спортисти и военни, за хората на изкуството, които са посветили много време и енергия, за да се развиват и усъвършенстват, както и за такива, които черпят от огнената енергия – скулптори, художници, писатели, актьори.

 

Детето Петел

 

Децата, родени в годината на Петела, са независими, артистични и самоуверени. Те обичат да получават аплодисменти и да бъдат на сцена. Изключително откровени, ще ви поставят на място, разсичайки с рентгенов поглед и безкомпромисна дума вашите дела и грешки. Чувството им за справедливост трябва да се насърчава. Те не са конформисти. Но в никакъв случай не подхранвайте склонността им към арогантност и възгордяване. Научете ги да понасят градивна критика – нещо, което им е изключително трудно.

Голяма лъжица детето Петел ще се окаже за устата на родителите, родени в годината на Плъха, Заека и Петела. Добра съвместимост то има с родители Вол, Змия, Тигър и Коза.

 

Противоотрова

 

За да съумеем да уравновесим енергийния поток и да бъдем по-балансирани и омиротворени, би било добре да предпочитаме в дома и офиса интериорни решения, декорации и предмети в земни цветове като теракота, охра, жълто, кафяво, сиена. За своите метални бижута давайте превес на златото.

Избягвайте червения цвят в облеклото, бижутата и скъпоценните камъни като червен топаз, червен рубин, родохрозит, за да не възбуждате прекалено огнения елемент, който и без това е изобилен през 2017. Предпочитайте меки, пастелни и земни тонове.

Добродетелите, които ще ви помагат през 2017-а и ще противодействат на хаоса, са упорство, прозрачност, справедливост, неподкупност и честност.

 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Година на петела, китайски хороскоп, прогноза

StreetInside

Защо имаме пет пръста?

Събота, 08 Октомври 2016 / На предела
Изследователите са убедени, че крайниците на гръбначните животни, както и на човека, са произлезли от рибните перки   Канадски биолози от Монреалския университет и от Института за клинични изследвания изясниха защо човек има пет пръста. Оказало се, че развитието на крайниците се определ [...]

Празнувайте извън социалните мрежи

Петък, 23 Декември 2016 / Към себе си
Изследвания доказват, че висенето във Facebook ни прави нещастни   Висенето във Facebook по празниците прави хората нещастни, предупреждават учени от Университета в Копенхаген, цитирани от BBC. Те посочват, че безцелното разглеждане на новинарския поток предизвиква завист и неудовлетво [...]