Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Започва Автомобилен салон София 2017

Петък, 06 Октомври 2017 / Стил
642

300 експоната от 44 световни марки ще бъдат представени на изложението в Интер експо център 

 

 

Над 300 автомобила и мотоциклета от 44 световни марки, гаражно оборудване, резервни части и консумативи за автомобили - тази година Международният автомобилен салон София 2017 ще бъде най-мащабното подобно изложение за последните 25 години.  

Престижното изложение се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представител в България и e част от календара на Международната организация на автомобилните производители (OICA). Провежда се в Интер Експо Център от 14 до 22 октомври. 

Жeлaeщитe да тестват някой от новите автомобили получават възможност дa ce ĸaчaт зaд вoлaнa нa 83 aвтoмoбилa oт 41 мapĸи, cpeд ĸoитo Lехuѕ, Меrсеdеѕ-Веnz, Јеер, Јаguаr, Аudі, ВМW, ĸaĸтo и Lаdа. Bъзмoжнocт щe имa зa тecт дpaйв и нa мoтoциĸлeти нa Наrlеу-Dаvіdѕоn, ĸaĸтo и нa Тrіumрh. Bпeчaтлявaщ e бpoят нa aвтoмoбилитe c aлтepнaтивнo зaдвижвaнe - xибpидни, рlug-іn и изцялo eлeĸтpичecĸи - oбщo 28.

 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Автомобилен салон София 2017, изложение за автомобили

Street of Hope

Над 4000 деца са приети в детски градини неправомерно

Вторник, 10 Юли 2018 / В клас
Над половината от децата, записани в детски заведения заради хронични заболявания, нямат право на това   Над 4000 деца са приети в столичните детски градини с предимство в нарушение на правилата и без класиране по официалния ред. Това става ясно от данни, оповестени от Националния иници [...]

Обич се учи чрез обич

Събота, 22 Април 2017 / Гласът на детето
Ако да изградиш връзка с детето, за което се грижиш, е непрофесионално, тогава предпочитам да бъда непрофесионалист, казва приемната майка Цветелина Радулова   Цветелина Радулова е от Троян. Млада е. Приемен родител е, като до момента се е грижила за няколко деца, част от които са осино [...]