Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Кръст за защита от нападение

Понеделник, 30 Май 2016 / На предела
2292
  • spisanie8.bg

 

Още една техника за психическа защита, но трябва да внимавате с нея

 

Ако сте сигурни, че някой източва енергията ви или ви въздейства разрушително чрез агресията си, това е още един метод за психическа самозащита.

Тази техника е наречена „кръст“. Тя е нещо като „тежка артилерия", но можете да я използвате само, ако наистина сте сигурни, че човекът срещу вас ви вреди и вие нямате негативен принос в ситуацията, предупреждава Димитри, който ни е познат като LifeScriptDoctor.

Тя е много проста за използване - всичко, което трябва да направите, е отново да използвате творческите си умения за визуализация и въображението. Можете да я използвате като психически щит, когато някой действа наистина агресивно към вас или чувствате, че енергията ви е в риск. Този метод на психична защита е по-силен от техниката „Огледало“. Фигурата на кръст символизира енергийния поток в тялото на човека - всички ние имаме вертикални и хоризонтални енергийни потоци. По този начин, представяйки си кръст (или мисъл за кръст) оправям тези потоци и ако човек все още иска да върви срещу течението, като продължава да е агресивен и изпраща отрицателна енергия, тогава той или тя ще се уморява много по-бързо, ще му се спи или дори ще изпадне в безсъзнание (в зависимост от това колко силна е отрицателната му енергия). Основното нещо, което трябва да се осъзнае, е че вие няма да навредите на другия човек, като използвате този метод за защита. Всичко, което правите, е да покажете на подсъзнанието на другия човек как трябва да се движат енергийните потоци, и ако човекът все още настоява и се бори срещу естествения ход на нещата, тогава той или тя ще се ужаси/отдръпне от собствените си неправилни действия.

Така че всичко, което трябва да направите, за да накарате техниката да работи, е да си представите кръст между вас и човека, от който се опитвате да се защитите (можете да си представите, че сте обграден от кръг от кръстове, но това ще изисква повече енергия от вас).

Моля да използвате тази техника, само ако сте 100% сигурни, че не сте вие агресорът. Винаги имате право да се защитите, но ако след използването на такава защита се почуствате зле, вероятно вие сте били нападателя, макар и без да знаете.

Има различни начини да използваме техниката „кръст“. Тя става по-малко или по-мощна като си представим от какъв материал е направен кръста. Когато се визуализира дървен кръст, тя работи като "искане до подсъзнанието на човек да поправи енергийните потоци". Когато си представяте кръст, изработен от метал, (особено стомана или сребро) - тя работи по-скоро като много силно предложение за коригиране на потока от енергия, и ако си представим горящ кръст, това което казваме на подсъзнанието на другия човек е „трябва да се притесните за вашите енергийни потоци, спрете агресията си или ще се изправите срещу последствията и ще изгорите себе си“.

Има случаи, в които хора са използвали тази техника, за да се предпазят от евентуална атака на бездомно куче. Въпреки това не забравяйте, че това е техника за ОТБРАНА и ако някой просто има лош ден и вие започнете да си представяте кръстове и огън навсякъде наоколо, вие не се защитавате наистина, а сте като маймуна с граната. Друго важно нещо, което трябва винаги да помним - този, който се защитава, винаги харчи по-малко енергия, отколкото нападащата страна и по този начин има много по-голям шанс да бъде победител в дългосрочен план.

И не забравяйте да "изключите"  техниката - така, както сте си представили, че кръстът е там, така трябва да си представите, че вече го няма.

 

Автор: LifeScriptDoctor

 

Вижте: Как работят техниките за визуалиация 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

техники за психическа защита, кръст, въображение, енергия

Street of Art

Grand Magus ще подгряват концерта на Amon Amarth

Вторник, 19 Юли 2016 / Под прожектора
  Шведското трио ще излезе за първи път пред българска публика   Grand Magus е групата, която ще подгрее концерта на Amon Amarth пред българската публика на 3 декември в зала „Христо Ботев“, съобщиха организаторите. Концертът е част от турнето на шведските викинги по [...]

Ново лекарство дава надежда на болните от рак

Понеделник, 06 Юни 2022 / Хранене и Здраве
Експериментално лечение излекува всички участници в проучването   Учени съобщиха за невероятни резултати от ново експериментално лечение за рак – всички участници в клиничното проучване са влезли в ремисия, пишат световните агенции, цитирани от БТВ. В проучването са участвали 8 ду [...]