Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Изиграй си картите

Вторник, 01 Август 2017 / Приключения
193
  • Декстрофобия
  • Декстрофобия
  • Декстрофобия
1 / 3

Създателите на нова интерактивна игра предизвикват хората да правят добрини

 

Нова интерактивна игра с карти предизвиква хората да правят добрини и докато се забавляват да променят хората около себе си. Cards2Go е комплект от 55 карти, разделени в няколко категории - „Предай”, „Създай”, „Играй”, „Развий”, „Познай”, „Опознай” и провокират към интеракция с непознати хора и извършването на мил жест към тях, съобщават създателите Dextrophobia. Те са инициатори на стаи за игра, в които хората влизат без да знаят какво предизвикателство ги очаква и които изпълняват определени мисии и решават загадки заедно с останалите участници в играта. Първата escape room е отворена преди три години, като в момента любителите на неизвестното могат да играят в общо три стаи. Пред предизвикателството на стаите до момента са се изправили над 30 000 души. Този интерес поражда идеята за общността на дектронавтите - хората, които са преминали и през игрите в трите стаи. 

Новото предизвикателство с картите не е настолна игра, а по-мащабен проект, в който доброто се разпространява от човек на човек. Идеята е всички мисии да се изпълняват между хората в градски условия в реално време. След изпълнение на предизвикателството, картата се предава на друг, като нейната история може да бъде проследена онлайн на специално разработената за проекта платформа www.cards2go.bg.

Ефектът е много силен и започва от теб. Ще го усетиш с първата раздадена карта, а цялото тесте ще промени изцяло ежедневието ти, обещават създателите на играта. 

 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

карти, интерактивна игра, Cards2Go

StreetInside

Еволюцията и човешкото съзнание: въпроси без отговор

Понеделник, 25 Юли 2016 / На предела
Интелектът възниква в резултат на генетична катастрофа   Това е най-честото заключение сред изследователите, които изучават човешката еволюция. Техните проучвания трябва също да отговорят на въпроса защо мозъкът остава нещо като спящ великан и въпреки всички важни задачи, които изпълня [...]

Усещате ли енергията около вас

Понеделник, 13 Юни 2016 / На предела
  Ако искате да се научите да възприематe енергията, първата стъпка е да се запознаеете с концепциите на астралния свят и екстрасензорните възприятия     Не всеки може да вижда човешката аура и енергията, която отделят предметите и другите живи форми на живот. В същото време [...]