Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Last Christmas за пръв път в UK Top 10

Неделя, 01 Януари 2017 / Под прожектора
566
  • Daily Express

 

Джордж Майкъл е оставил 3 неиздадени албума

 

 

Хитът на Джордж Майкъл Last Christmas за пръв път от излизането си попадна в Топ 10 на британските чартове след новината за смъртта на певеца, съобщи БГНЕС. Композицията зае седмо място в официалния хит парад на Великобритания, което се превърна в рекорд за цялата 31-годишна история на съществуването на трака. Това е и една от най-пусканите песни по радиата тази седмица.

Джордж Майкъл почина навръх Коледа на 53-годишна възраст в дома си. Най-вероятната причина е сърдечна недостатъчност, но след аутопсията са назначени още експертизи.

 

 

Междувременно стана ясно, че Джордж Майкъл е оставил три албума, които не са издадени, защото ги е смятал за несполучливи. Според „Дейли мирър” работните заглавия на албумите са Trojan Souls, Extended Plaything и White Light. Близък до покойния изпълнител музикант заяви, че Джордж Майкъл е бил изключителен перфекционист и напълно е контролирал издаването на творбите си.

Майкъл е продал около 100 млн. копия на свои записи, което го прави един от най-успешните поп изпълнители в света.

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Джордж Майкъл, Last Christmas, неиздавани албуми

Street of Hope

Плюшените мечета на Дядо Коледа

Сряда, 16 Ноември 2016 / Гласът на детето
  Избрахте ли си вече дете от дом, което искате да зарадвате за Коледа?   Кампанията „Операция Плюшено мече“ вече е добре известна. Тя се провежда за 9-ти път и с всяка следваща година все повече хора даряват радост на деца, отглеждани в институции. През миналата годи [...]

Договор за поведение

Събота, 20 Октомври 2018 / Родители
Как родителите и децата могат да се справят с правилата и изпълняването на домашните задачи?   Родителите, чиито деца имат определени образователни затруднения, свързани със СИД, ХАДВ, дислексия и др., добре знаят колко много време и нерви може да отнеме свършването на проста задач [...]