Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Last Christmas за пръв път в UK Top 10

Неделя, 01 Януари 2017 / Под прожектора
805
  • Daily Express

 

Джордж Майкъл е оставил 3 неиздадени албума

 

 

Хитът на Джордж Майкъл Last Christmas за пръв път от излизането си попадна в Топ 10 на британските чартове след новината за смъртта на певеца, съобщи БГНЕС. Композицията зае седмо място в официалния хит парад на Великобритания, което се превърна в рекорд за цялата 31-годишна история на съществуването на трака. Това е и една от най-пусканите песни по радиата тази седмица.

Джордж Майкъл почина навръх Коледа на 53-годишна възраст в дома си. Най-вероятната причина е сърдечна недостатъчност, но след аутопсията са назначени още експертизи.

 

 

Междувременно стана ясно, че Джордж Майкъл е оставил три албума, които не са издадени, защото ги е смятал за несполучливи. Според „Дейли мирър” работните заглавия на албумите са Trojan Souls, Extended Plaything и White Light. Близък до покойния изпълнител музикант заяви, че Джордж Майкъл е бил изключителен перфекционист и напълно е контролирал издаването на творбите си.

Майкъл е продал около 100 млн. копия на свои записи, което го прави един от най-успешните поп изпълнители в света.

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Джордж Майкъл, Last Christmas, неиздавани албуми

StreetBoard

COVID-зони в поликлиниките ще намаляват натиска върху болниците

Понеделник, 09 Ноември 2020 / Общество
Правителството отпусна 80 млн. лева за реорганизация на здравната система   Правителството одобри допълнителни средства до 81 милиона лева по обявените мерки от министъра на здравеопазването проф. Костадин Ангелов. Парите са за тестване и осигуряване на лечение на пациенти с коронавирус [...]

Милена Тодорова: С премиите за параолимийците държавата ясно показва отношението си към хората с увреждания

Вторник, 02 Ноември 2021 / Българи от ново време
Състезателката по стрелба, която защити достойно името на България в Токио, не крие разочарованието си, че постиженията на хората като нея се подценяват     Тя развя българския флаг на Параолимпийските игри в Токио и го защити достгойно! Милена Тодорова е най-добрата сред жените [...]