Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Йън Гилън идва в София

Сряда, 26 Октомври 2016 / Под прожектора
1556
  • georgy.photo-forum.net

Вокалът на легендарната рок група "Дийп Пърпъл" Иън Гилън идва в София с уникален нов проект

 

Рокпевецът пристига на 1 ноември за концерта си в София на 4 ноември в зала 1 на НДК. С него Гилън (“Дийп Пърпъл”, “Блек Сабат”) започва европейското си турне.

Заедно с него на сцената ще бъдат групата на новия кийбордист на "Дийп Пърпъл" Дон Еъри и Софийската филхармония под диригентството на Стивън Бентли - Клайн.

Специален гост ще бъде групата "Papa Le Gal", в която пее дъщерята на Гилън – Грейс.

Ще бъдат изпълни хитовете на "Дийп Пърпъл" - "Smoke on the Water", "Hush", "When a Blind Man Cries", "Perfect Stranger" и много други.

Иън Гилън има множество концерти по целия свят както с "Дийп Пърпъл", така и с различни музикални проекти. През изминалата година осъществява 48 напълно разпродадени концерта.

Ограничено количество билети за концертана цена от 60 до 120 лв все още могат да бъдат закупени от касите и сайтовете на Тикетпро и Ивентим, съобщават от "София мюзик ентърпрайзис".

 

 

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Йън Гилън, концерт в София, Дийп Пърпъл

StreetBoard

Изключителното като травма

Сряда, 15 Ноември 2017 / Общество
Какво отвърнаха юристите от СУ на студентите, които са повярвали на Кристиан Таков, че ако защитават справедливостта, ще има кой да ги подкрепи   Тъй като сме сред хората, подписали подписката, в която се предлагаше на името на доц. Кристиан Таков да бъде именувана аудитория в Юридичес [...]

19% лихва по кредитните карти

Сряда, 07 Септември 2016 / Общество
Все още много хора не знаят, че тегленето на пари в брой излиза много скъпо    Българинът плаща средно около 19% лихва за сумите по кредитни карти, ползвани извън гратисния период. Това показват данните на БНБ за юли. През миналия месец средният лихвен процент е бил 18.21% за левов [...]