Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Йън Гилън идва в София

Сряда, 26 Октомври 2016 / Под прожектора
980
  • georgy.photo-forum.net

Вокалът на легендарната рок група "Дийп Пърпъл" Иън Гилън идва в София с уникален нов проект

 

Рокпевецът пристига на 1 ноември за концерта си в София на 4 ноември в зала 1 на НДК. С него Гилън (“Дийп Пърпъл”, “Блек Сабат”) започва европейското си турне.

Заедно с него на сцената ще бъдат групата на новия кийбордист на "Дийп Пърпъл" Дон Еъри и Софийската филхармония под диригентството на Стивън Бентли - Клайн.

Специален гост ще бъде групата "Papa Le Gal", в която пее дъщерята на Гилън – Грейс.

Ще бъдат изпълни хитовете на "Дийп Пърпъл" - "Smoke on the Water", "Hush", "When a Blind Man Cries", "Perfect Stranger" и много други.

Иън Гилън има множество концерти по целия свят както с "Дийп Пърпъл", така и с различни музикални проекти. През изминалата година осъществява 48 напълно разпродадени концерта.

Ограничено количество билети за концертана цена от 60 до 120 лв все още могат да бъдат закупени от касите и сайтовете на Тикетпро и Ивентим, съобщават от "София мюзик ентърпрайзис".

 

 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Йън Гилън, концерт в София, Дийп Пърпъл

StreetView

Призрачни места: Замъците в Болу

Събота, 19 Януари 2019 / Места
Проектът е на стойност 200 млн. долара, но няма достатъчно купувачи   Стотици изкуствени замъци, построени за богатите инвеститори от Персийския залив, стоят празни в недовършено ваканционно селище в Турция. Проектът Burj Al Babas в северната провинция Болу започва през 2014 г., но&nbs [...]

Еверест – огромно сметище на покрива на света

Петък, 07 Юни 2019 / Места
Тонове боклук и човешки жертви в името на мечтата да се качиш на най-високия връх   Тонове боклук и десетки загинали – заради огромния наплив от алпинисти в последните години Еверест се превръща в огромно сметище, а ледовете започват да се топят. А желанието на хиляди катерачи да [...]