Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Йън Гилън идва в София

Сряда, 26 Октомври 2016 / Под прожектора
949
  • georgy.photo-forum.net

Вокалът на легендарната рок група "Дийп Пърпъл" Иън Гилън идва в София с уникален нов проект

 

Рокпевецът пристига на 1 ноември за концерта си в София на 4 ноември в зала 1 на НДК. С него Гилън (“Дийп Пърпъл”, “Блек Сабат”) започва европейското си турне.

Заедно с него на сцената ще бъдат групата на новия кийбордист на "Дийп Пърпъл" Дон Еъри и Софийската филхармония под диригентството на Стивън Бентли - Клайн.

Специален гост ще бъде групата "Papa Le Gal", в която пее дъщерята на Гилън – Грейс.

Ще бъдат изпълни хитовете на "Дийп Пърпъл" - "Smoke on the Water", "Hush", "When a Blind Man Cries", "Perfect Stranger" и много други.

Иън Гилън има множество концерти по целия свят както с "Дийп Пърпъл", така и с различни музикални проекти. През изминалата година осъществява 48 напълно разпродадени концерта.

Ограничено количество билети за концертана цена от 60 до 120 лв все още могат да бъдат закупени от касите и сайтовете на Тикетпро и Ивентим, съобщават от "София мюзик ентърпрайзис".

 

 

Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Йън Гилън, концерт в София, Дийп Пърпъл

StreetBoard

Няма застраховка срещу инвалидния стол

Неделя, 21 Октомври 2018 / Общество
Какво постигате като обиждате хората с увреждания?   Нормалната държава е тази, която не поставя ограничения – нито физически, нито психически на гражданите си. А не тази, която е затвор, както за хората с увреждания, така и за останалите. У нас битува клишето, че сме толерантна д [...]

Аутсорсингът - неразкопаната златна мина

Събота, 09 Септември 2017 / Общество
България трябва да привлича бизнеси с висока добавена стойност   Най-бързо развиващата се и динамична индустрия в България е аутсорсингът (изнесените производства и услуги – бел. ред.) - носител на иновации, нови бизнес модели, професии и знания. В момента броят на хората, които [...]