Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Лени Кравиц с награда „Музикална икона“

Неделя, 28 Януари 2024 / Под прожектора
370
  • сн. СМЕ

Носителят на „Грами“, певец, композитор и актьор Лени Кравиц ще получи отличието „Музикална икона“ на наградите „Изборът на публиката“ (People's Choice) на 18 февруари в Санта Моника, Калифорния, съобщи ЮПИ, цитирана от БТА.

Известен с хитовете си American Woman, Fly Away и Are You Gonna Go My Way, Кравиц също се очаква да изнесе концерт на вечерта, която чества любимците на феновете в областта на киното, телевизията и музиката.

„С 11 студийни албума в десетилетната си кариера Лени Кравиц се е утвърдил като световна рок суперзвезда“, казва в изявление Джен Нийл - изпълнителен вицепрезидент на събитията на живо и специалните програми в NBCUniversal Entertainment.

„Независимо дали пише и изпълнява собствените си хитове, или работи зад кулисите, пишейки за други величия в бранша, музикалната дарба на Лени е наистина несравнима. Развълнувани сме да го почетем като тазгодишната музикална икона и очакваме с нетърпение да видим какво ще изнесе на сцената“, допълни Нийл.

Наскоро Кравиц получи звезда на холивудската Алея на славата. Следващият му албум, Blue Electric Light, ще бъде издаден на 24 май.

 

Кралицата на рокендрола Тина Търнър почина на 83 години

Queen е първата група, отпечатана върху монета

Кои са най-богатите музиканти на Острова?

White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Лени Кравиц, Музикална икона, награди, публика, певец, сцена

StreetView

10 любопитни факта за Световния океан

Събота, 27 Юни 2020 / Места
В океаните по целия свят все още има потънали съкровища за над 60 милиарда   Сините дълбини на Световния океан са все още неизвестна територия за хората – проучени са по-малко от 5% от океаните. Те са дом на безброй животински видове, значителна част от които бяха открити едва пре [...]

До края на асфалта

Събота, 02 Април 2016 / Приключения
В един предишен живот, в един друг свят, адресът ми завършваше на „… Монреал, Канада. Съпругата ми със сина ни току-що бяха заминали за България и беше време за моето хоби. С няколко познати от района на Мичиган се бяхме уговорили да видим колко далеч можем да стигнем на север в [...]