Свобода, Отговорност, Справедливост, Израстване, Любов

Лени Кравиц с награда „Музикална икона“

Неделя, 28 Януари 2024 / Под прожектора
153
  • сн. СМЕ

Носителят на „Грами“, певец, композитор и актьор Лени Кравиц ще получи отличието „Музикална икона“ на наградите „Изборът на публиката“ (People's Choice) на 18 февруари в Санта Моника, Калифорния, съобщи ЮПИ, цитирана от БТА.

Известен с хитовете си American Woman, Fly Away и Are You Gonna Go My Way, Кравиц също се очаква да изнесе концерт на вечерта, която чества любимците на феновете в областта на киното, телевизията и музиката.

„С 11 студийни албума в десетилетната си кариера Лени Кравиц се е утвърдил като световна рок суперзвезда“, казва в изявление Джен Нийл - изпълнителен вицепрезидент на събитията на живо и специалните програми в NBCUniversal Entertainment.

„Независимо дали пише и изпълнява собствените си хитове, или работи зад кулисите, пишейки за други величия в бранша, музикалната дарба на Лени е наистина несравнима. Развълнувани сме да го почетем като тазгодишната музикална икона и очакваме с нетърпение да видим какво ще изнесе на сцената“, допълни Нийл.

Наскоро Кравиц получи звезда на холивудската Алея на славата. Следващият му албум, Blue Electric Light, ще бъде издаден на 24 май.

 

Кралицата на рокендрола Тина Търнър почина на 83 години

Queen е първата група, отпечатана върху монета

Кои са най-богатите музиканти на Острова?





White Press
Добави коментар


Добави
Loading ...

Автор

повече за автора

Ключови думи:

Лени Кравиц, Музикална икона, награди, публика, певец, сцена





StreetView

Планинската дъга в Китай

Сряда, 09 Май 2018 / Места
Този изключителен природен феномен се е образувал в продължение на 24 млн. години     Знаете ли къде дъгата” разлива” цветовете си на земята? В Китай в Националният геоложки Данксия. Дългите планини наподобяват дъга с пъстри цветове. Националният парк Данксия се н [...]

Драконовите планини

Събота, 22 Декември 2018 / Места
  Невероятна природа, екстремни маршрути и скално изкуство на хиляди години на едно място   Името им Драгенсберг означава буквално "драконови планини". Това е и популярното им наименование. Със своите 3482 м надморска височина (връх Табана Нтленяна) това е най-високата южноафрикан [...]